Bunkóság átmenni az út egyik oldalán lévő járdáról a másik oldalon lévőre, csakmert jön valaki szemből?
Néha amikor megyek a városban a járdán és látom hogy jönnek szemből, és még messzebb van azért, átmegyek az út másik oldalán lévő járdára, hogy ne kelljen a szemből jövő mellett elmennem. Azért csinálom ezt, mert elég rendellenes az arcom, és nem akarom hogy a képembe bámuljon. Nem akarom hogy valaki rajtam élvezkedjen.
De ez bunkóság? Nektek rosszul esne, ha valaki látványosan azért megy át, mert ti jöttök vele szemben?
Volt már olyan is, hogy miután átmentem, a velem szemben jövő is átjött, gondolom rosszat akart nekem és tudta hogy miatta jöttem át.
üldözési mániád van
qrvára ne foglalkozz más véleményével
Nem bunkóság.
"Nektek rosszul esne, ha valaki látványosan azért megy át, mert ti jöttök vele szemben?" Elhiszed, hogy észre sem venném...?
Nem bunkóság szerintem sem.
Én is átmegyek a túloldalra, mert furán járok és hát nem szeretem a nézelődőket és főleg a beszólókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!