Bunkóság azt kérni az állás interjún, hogy még hadd gondolkozzak azon, hogy elvállalom-e?
Figyelt kérdés
Két állás között őrlődök és mindkét interjúra el szeretnék menni, aztán dönteni. Ezt el lehet mondani? Nem kelt rossz benyomást?2016. szept. 5. 18:06
1/7 anonim válasza:
Lesz időd gondolkodni, mert helyben úgysem mondják meg. Teljesen felesleges lenne előadnod ezt.
2/7 anonim válasza:
Még ha meg is kérdeznék, akkor se mondj ilyet. Szép dolog az igazság, de amíg nincs a kezedben a tuti állás, addig csak óvatosan.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben :) Egyébként nem előadni akarom, egyszerűen csak megbeszélni. Köszönöm a válaszokat.
2016. szept. 5. 18:53
4/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Korrekt Tőled, csak nem úgy sülne ki.
5/7 anonim válasza:
Nagyon magabiztosnak érezheted magad, ha szerinted mindkét állásra felvennének.
Nekik semmi közül ahhoz, hogy hova jelentkeztél, mész-e még interjúra.
6/7 A kérdező kommentje:
Őőő neméppen xd éppen az a gondom, hogy nagyon bizonytalan vagyok és nincs tapasztalatom még. Nem tudom hogy hogy mennek a dolgok.
2016. szept. 5. 20:03
7/7 anonim válasza:
Úgy kell hozzáállni, hogy te nagyon akarod ezt a melót- minden interjún. Aztán ha felvesznek több helyre, dönthetsz is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!