Pályakezdő aldis pénztáros többet kap mint én 10 év egyetemi oktatói tapasztalattal? Nem röhej ez valahol?
Ha elmennék (de nem megyek) aldiba pénztárosnak akkor kezdő pénznek többet kapok, mint itt az egyetemen oktatóként 10 év után?
Nem röhej azért valahol hogy ide jutottunk? Phd-vel nem keresek annyit mitn egy pénztáros egy hiperben?
Aldi Kezdő bolti eladó 272 ezer forint
"Ha a 3 műszakot bohóckodásnak nevezed, akkor abból hogy jön ki végül az emberi roncs."
Pontosan. Most menjek el 3 műszakba éjjel meg ünnepnap sormelóra azért hogy többet kapjak havi 30.000-el (azt is bttoban)?
Aztán mire megyek vele ha pár év és a folyamatos műszakok se éjjelem se nappalom se ünnepem világ miatt egy zombi lesz belőlem?
Megéri? Lófüttyöt éri meg.
És akárki akármit mond ez nem munkaundor. Nem "büdös nekem a munka".
Csak józanul áttekintem mivel is jár egy ilyen jellegű munkarend. Egyenes út a temetőbe még akkor is ha a sormelóval jobban keresnék mint most a lassan akadémikusi székemmel.
Megérné? Dehogy érné meg.
Akkor most önmagadat akartad meggyőzni, hogy ne irígykedjél mások fizetésére, mert a munkájukat úgysem végeznéd el?
Ehhez minek kellett ez az oldal? A Wc-n ülve is kifundálhattad volna ezt, teljesen egyedül.
" Akkor most önmagadat akartad meggyőzni, hogy ne irígykedjél mások fizetésére, mert a munkájukat úgysem végeznéd el? 2
Csak azt nem értem aki magát szueprbölcsnek gondolva azt mondja "há' mé" nem méssz el a szpárba többet keresssnél he..." az belegondol hogy mivel jár egy iylen munkakultúra ilyen világ? Valamivel több pénz és cserébe lóg a belem se hétvégém se ünnepem se semmi.
Megéri? Ne mondjuk hogy igen, mert nem.
"Még helyesen írni sem tudsz...."
Írjál te helyesen a tablet 7-es touch screenjén.
"mi lenne a megoldás?"
??? Ha tudnám azt csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!