Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdő aldis pénztáros...

Pályakezdő aldis pénztáros többet kap mint én 10 év egyetemi oktatói tapasztalattal? Nem röhej ez valahol?

Figyelt kérdés

Ha elmennék (de nem megyek) aldiba pénztárosnak akkor kezdő pénznek többet kapok, mint itt az egyetemen oktatóként 10 év után?

Nem röhej azért valahol hogy ide jutottunk? Phd-vel nem keresek annyit mitn egy pénztáros egy hiperben?

Aldi Kezdő bolti eladó 272 ezer forint

[link]

2018. jan. 25. 08:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:

És inkább parkot gereblyéznek? Na ne.

Magad se írod komolyan...

nem lehet azért mennek közmunkásnak mert tényleg sehova se kellenek? Hiába diploma hiába pest hiába minden okosság hogy multi meg ssc akkor se kellenek sehova?

Én is talicskaszám szórtam ki még 2 éve az életrajzomat a netre minden létező helyet megpályáztam. Hát 100 kiküldött pályázatra jutott 1-2 visszajelzés... nem állás,csak visszajelzés.

Nálunk is a tanulmányira asszistensi állást hirdettek-fizetés gar bérminimum btto 180 körül itt pesten-és követelmény legyen diploma meg tapasztalat meg referencia stb.

Hány pályázat ömlött be? Kismillió.

300 felett. Erre a szarra. Ennyiért. Itt Pesten.

Na? Ez miért van ?

2018. jan. 27. 09:59
 52/78 anonim ***** válasza:

Írod hogy ez nem jó. Az sem jó. Megerősítést vársz vagy megoldást?

Bár úgy olvasom, hogy neked semmi nem jó.

Nehogy depresszió legyen a vége...

2018. jan. 27. 10:47
 53/78 anonim ***** válasza:

"És inkább parkot gereblyéznek? Na ne.

Magad se írod komolyan... "

De látod te is csak a nyáladat vered és ott porosodsz ahol, ahelyett hogy valamin próbálnál változtatni. De a kifogások azok nagyon mennek.

2018. jan. 27. 11:02
 54/78 A kérdező kommentje:

" ott porosodsz ahol, ahelyett hogy valamin próbálnál változtatni. "

De hogy??? menjek el 3 műszakba bohóckodni valahova? Dolgozzam ki a belem, talán több pénzért aztán 10 év múlva meg mehetek emberi roncsként a temetőbe?

2018. jan. 27. 12:04
 55/78 anonim ***** válasza:
100%

"Dolgozzam ki a belem, talán több pénzért aztán 10 év múlva meg mehetek emberi roncsként a temetőbe?"

Értem én hogy büdös a munka...

2018. jan. 27. 12:08
 56/78 A kérdező kommentje:

"Értem én hogy büdös a munka..."

Akkor nem érted.

2018. jan. 27. 13:22
 57/78 anonim ***** válasza:
85%

"Dolgozzam ki a belem, talán több pénzért aztán 10 év múlva meg mehetek emberi roncsként a temetőbe"

Amúgy ha már ilyen hülyeségeket ki tudsz találni, csak hogy kifogásokat keress a munkára, a diplomádat meg a doktoridat nyugodtan vissza adhatnád, mert kb méltatlan vagy rá.

2018. jan. 27. 13:42
 58/78 A kérdező kommentje:

"a diplomádat meg a doktoridat nyugodtan vissza adhatnád, mert kb méltatlan vagy rá."

Ha méltatlan emberhez kerül a diploma akkor nem a címzettet hanem a feladót kell számon kérni.

Menj szépen be az ELTE BTK adott tanszék dékáni hivatalába és indítványozd a diplomám és a doktorim visszavonását...

És ugye ezt nem tehetem mert

1) méltatlan vagyok és egy ilyen embertől ez nem várható

b) jogrendszerünk alapja a római kor óta az önvád tilalma...

(szép nevén... Az önvádra kötelezés tilalma és a terhelti vallomástétel megtagadásának joga)

Erről ennyit.

Menj be. Jelentsd. Biztos szerzel nekik egy vidám napot.

2018. jan. 27. 15:50
 59/78 anonim ***** válasza:
Most őszintén. Miért csinálod ezt az egészet? Mi a célod ezzel az egésszel?
2018. jan. 27. 19:35
 60/78 anonim ***** válasza:

Ha a 3 műszakot bohóckodásnak nevezed, akkor abból hogy jön ki végül az emberi roncs. Kicsit zavaros az irományod.

A 3 műszak és a fizikai munka valóban óriási szenvedéssel jár, az éjszakát kibírni egészségromboló, szörnyű dolog. Nem normális, hogy ünnepeken kell dolgozni, vagy éjszaka. És a folyamatos fizikai terhelés korán leépíti az embert. Ez nem bohóckodás, hanem borzalom.

2018. jan. 28. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!