Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdő aldis pénztáros...

Pályakezdő aldis pénztáros többet kap mint én 10 év egyetemi oktatói tapasztalattal? Nem röhej ez valahol?

Figyelt kérdés

Ha elmennék (de nem megyek) aldiba pénztárosnak akkor kezdő pénznek többet kapok, mint itt az egyetemen oktatóként 10 év után?

Nem röhej azért valahol hogy ide jutottunk? Phd-vel nem keresek annyit mitn egy pénztáros egy hiperben?

Aldi Kezdő bolti eladó 272 ezer forint

[link]

2018. jan. 25. 08:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 A kérdező kommentje:

És megjött a szuperokosnál is szuperokosabb.

A fotelből mindent megoldó mindenben szakértő atyaúristen.

Bértábla fogalmát egyébként ismered vagy sose hallottál róla?

Menjek máshova? Hova? És ott nem bértábla van? De az van. Mindenütt az van.

Akkor?

"Professzor uram, hát maga nem járt járt a Karl Marx Közgazdaságtudományi Egyetemre? Mert ott így tanították, hogy aszongya:

"Háá' minek fizessek többet, ha a marha ennyiér' is megcsinálja?!"

Mi a tanulság? Ne legyen senki marha.

"

2018. jan. 26. 08:01
 32/78 anonim ***** válasza:
100%
Menj versenyszférába, ha olyan okos vagy. Ja, de ott dolgozni is kéne...
2018. jan. 26. 08:13
 33/78 A kérdező kommentje:

Voltam multinál ssc-ben. 2-ben is (Voda és Trékom)

mostani pénzemnél 20-al kaptam többet bttoban és szarrá dolgoztattak.

Kösz nem. Azt a havi pár tízezret a mostani melóm mellett fordítással korrepetálással lazán összehozom.

2018. jan. 26. 08:17
 34/78 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne sírj kérlek. Multi ezért nem jó, az állami meg azért. Neked vállalkozónak kell lenned! :)
2018. jan. 26. 09:05
 35/78 A kérdező kommentje:

"Multi ezért nem jó, az állami meg azért."

LOL

miért neked jó lenne havi btto 20-ért többért a beledet kidolgozni?

Havi 20-at pláne bttoban magántanítással összekecssölök és még meg se izzadok bele és én osztom be az időmet.

2018. jan. 26. 10:18
 36/78 anonim ***** válasza:
Kérj akkor többet, nincs kőbe vésve, mennyivel kereshetsz ott többet az előző munkahelyednél. Arról nem is beszélve, hogy több a fejlődési lehetőség, pl. nincs bértábla.
2018. jan. 26. 10:44
 37/78 A kérdező kommentje:

"Kérj akkor többet, ""

??? És mit tettem le én az asztalra (a multi szemében) hogy egy fillérrel is többet kapjak mint az a 100 másik aki velem egy irodában melózik ugyanazt csinálva velem azonos/hasonló végzettséggel(egyetemi diploma mindnek van különben fel se vennék)?

Mit mondjak miért adjanak nekem 5 ft-tal is többet?

Mert van 2 bölcsész papírom (kinek nincs) meg egy phd-m ami a szemükben semmi (comparative linguistics)?

2018. jan. 26. 10:53
 38/78 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél le többet, manapság minden szükséges eszköz megvan hozzá. Vagy összeszorított fogakkal (és kisebb egóval) dolgozd be magad eleinte kevesebb pénzért és kellő tapasztalattal a zsebedben majd többet is elkérhetsz.
2018. jan. 26. 11:14
 39/78 anonim ***** válasza:

Tudtad, mikor tanárnak mentél, hogy abból NEM fogsz meglni, nem?!

Én is védőnő voltam, nevetséges fizuért, de tudtam, mikor elkezdtem, hogy 130-at SEM fogok megkapni.

2018. jan. 26. 14:00
 40/78 A kérdező kommentje:

"Tudtad, mikor tanárnak mentél, hogy abból NEM fogsz meglni, nem?! "

Igazából én nem annak mentem nem is az vagyok hanem oktató-nem mindegy. Még az is jobb lenne ha tanár lennék többet keresnék.

2018. jan. 26. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!