Pályakezdő aldis pénztáros többet kap mint én 10 év egyetemi oktatói tapasztalattal? Nem röhej ez valahol?
Ha elmennék (de nem megyek) aldiba pénztárosnak akkor kezdő pénznek többet kapok, mint itt az egyetemen oktatóként 10 év után?
Nem röhej azért valahol hogy ide jutottunk? Phd-vel nem keresek annyit mitn egy pénztáros egy hiperben?
Aldi Kezdő bolti eladó 272 ezer forint
A kedves kérdező vagy arra élvez el, hogy egy meddő vitát generál és ezzel kezeli a kisebbségi komplexusát. Vagy egy megkeseredett ember. Aki azt képzeli, hogy a régen megszerzett diplomájával havi két milliót fog keresni.
Írta a kérdező, hogy miben próbált változtatni de nem sikerült érdemi módon fizetésemelést elérni.
Ha például Mucsajröcsögén vagyok egy szakiskolában szakoktató és közben átképeztem magam etika (erkölcstan tanárrá), akkor nem fognak a multik két kézzel kapkodni utánam. Lehet, hogy radikálisan kéne változtatni a kérdezőnek. Költözés külföldre (jobban járna az ország is), a provokatív kérdések kiírásának abbahagyàsa (ezzel meg a gyakori népe járna jól).
"havi két milliót fog keresni. "
Beérném én ennek tizedével is, nettóban.
"a provokatív kérdések kiírásának abbahagyàsa (ezzel meg a gyakori népe járna jól)."
Aztán ki tart fegyvert a fejedhez hogy olvasd? Unod? Unjad.
"Beérném én ennek tizedével is, nettóban."
Bármelyik callcenterben megkeresed két idegen (vagy egy egzotikusabb idegen) nyelvvel.
Balázs nem ilyen kérdéseket ír ki, inkább a munkaügyi troll szokott hasonlókat (és szomorú, hogy már a gyk-s kommentek szakértője lettem, igen, ennyire nincs életem :P).
" Ehhez képest Pesten senki nem menne el ilyen helyre 200 nettó alatt."
Igen? Úgy gondolod? De akkor vajon miért vannak az önkormányzat közmunkacsoportjában rendszeresen diplomások is?
Ők miért nem mennek el ssc-be?
Egyébként az ssc-kről anyit hpgy ami forgás ott van, kb felesleges azzal kalkulálni pár hóig bírja egy átlag dolgozó ott.
Jó felvesznek jó kapom a 200a-t oké -és meddig? Fél évig? Addig se? Aztán utána?
"Igen? Úgy gondolod? De akkor vajon miért vannak az önkormányzat közmunkacsoportjában rendszeresen diplomások is?
Ők miért nem mennek el ssc-be? "
Mert annyira nagyra vannak magukkal hogy derogál nekik az ilyen munka. Aztán az önkormányzat az arcukba nyomja hogy vagy jössz közmunkára, vagy mindent megvonnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!