Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nincs túlórapénz ne is kérje...

Nincs túlórapénz ne is kérje senki ti ezt elhiszitek?

Figyelt kérdés

Ti elhiszitek azt hogy van egy cég amely nyíltan az összes embere előtt megmondja hogy nem fog fizetni túlórapénzt ne is kérje senki?

Kicsit bővebb részlet: eddig úgy ment hogy külön túlóraíven kellett vezetni a túlórát és majd valamikor sok sok csúszással fizették vagy nem fizették. Van akinek már eddig is több hónappal tartoznak még a májusi pénzek sincsenek fizetve.

És most jött a szentbeszéd a főnöktől hogy az anyagi helyzet olyna amilyen semmiféle túlórapénzt nem fognak ezentúl fizetni, a túlóraívet ki is lehet dobni nem is kell többet vezetni se, ne is kérje senki a pénzt mert nem fizetik ki.

Majd miután ezt így elmondta, kiosztotta a köv havi túlórabeosztást.

És erre senkinek szava nincs. Persze van morgás anyázás de csak halkan hogy senki meg se hallja. Hogy bárki is nyíltan kiálljon és azzt mondja na nem, ezt nem. ez meg se történhet.

Ehhez az egészhez ki mit szól ki mit mond?

2017. szept. 23. 14:58
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

"Én a saját érdekemben nyitottam ki a számat és beszéltem a főnökömmel,"

Hát én meg láttam már olyat aki kinyitotta a száját a saját érdekében és láttam mi lett vele.

Most mondjam? Már nincs itt.... mire ment vele.

Jól megmondta a magáét és.. mint a fosos macskát .... kösz eből nem kérek.

2017. szept. 24. 13:11
 42/49 A kérdező kommentje:

"Nagyon rárepültél Bazsika a majmaid védésére, újabb bizonyíték, hogy az a nick is a tied :)"

Itt minden nick az enyém. Még a tiéd is az enyém... anyám...

2017. szept. 24. 13:12
 43/49 anonim ***** válasza:
60%
Nem nehéz kitalálni melyik kamu kérdéseket írod te, mert olyan gyér a fantáziád hogy mind kb ugyan arra a kaptafára van kitalálva.
2017. szept. 24. 13:24
 44/49 anonim ***** válasza:

Ha ennyire félted a munkahelyedet, nem mered kinyitni a szàdat, akkor mègis mit vársz? Az itteni panaszkodàsoddal nem mèsz semmire. Ha ennyire tutyimutyi vagy, vess magadra. Voltam èn is pàr rossz cègnèl, mindenhonnan eljöttem, nem vagyok olyan ba*om hogy szivassam magam.

Basszus, nem egy borsodi zsákfaluban èlsz, ahol tènyleg nincs valasztàsod. Budapesten elsz, lenne vàlasztàsod, de te nem teszel semmit, csak nyafogsz mint egy hisztis kis pi*a.

2017. szept. 24. 16:48
 45/49 anonim ***** válasza:

A legjobb pedig amikor ugyan arról a százalékokról ír.

63/68/41 :D

2017. szept. 24. 17:24
 46/49 anonim ***** válasza:
0%

"Budapesten elsz, lenne vàlasztàsod"

lenne hogyne lenne. mehetnék tróherkedni mimimálbérért agy még annyiért se.... hogyne lenne.

ilyen van dögivel de ez meg kinek kell.

2017. szept. 24. 18:10
 47/49 anonim ***** válasza:
ha nem értesz semmihez mit vársz?
2017. szept. 24. 18:12
 48/49 anonim ***** válasza:
Ha semmihez sem èrtesz, akkor meg mit vàrsz? Adjanak 500-at ès be se kelljen jàrni melòzni vagy mi?
2017. szept. 24. 18:55
 49/49 anonim ***** válasza:
Már oda se figyel, hogy mit csinál :D
2017. szept. 24. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!