Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy van az, hogy egy cég...

Hogy van az, hogy egy cég keres embert mint a nem tudom mi, jó pénzt is kínálnak de mégse megy oda senki. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
2017. máj. 19. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hirdeti a megfelelő helyen, nem is kínál olyan jó pénzt, esetleg rossz munkahely.
2017. máj. 19. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És te honnan tudod, hogy nem megy oda senki ? Lehet oda mennek az emberek, csak a cég nem tudja megtartani őket valami miatt. Nagy gáza lehet az ilyen munkahelynek valamilyen szempontból ha orrba szájba hirdet valaki mégis hullanak a dolgozók.
2017. máj. 19. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Szar a munka. Büdös van, zaj van, kihajtsák a beled. Ez kell az embereknek vagy egy laza munka alacsonyabb fizetés mellett?
2017. máj. 19. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem vettek föl senkit se, vagy jelentkező nincs? Nem mindegy!

Szóval lehet, hogy irreálisak a cég igényei, jelentkező lenne, de senki sem felel meg nekik.

Lehet, hogy olyan a légkör, hogy mindenki menekül onnan (pl. szcientológus vezetők a cégben). Ha ez kiderül már az állásinterjún, akkor lehet, hogy senki nem mer odamenni.

Lehet, hogy "tukmálós" jellegű munka (ügynöki, MLM, rábeszélős előadások tartása stb.) és ezt nemigen vállalja senki.

Lehet, hogy megy oda ember, csak nagy a fluktuáció, ezért folyamatosan van felvétel (persze ha nagy a fluktuáció, annak kőkemény okai szoktak lenni).

2017. máj. 19. 12:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vmi nem stimmel ott. Vagy a munka, vagy a fizetés, vagy a munkakörülmények.
2017. máj. 19. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert a cégek ígérni nagyon tudnak, csak nem tartják be utána.
2017. máj. 19. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy mégsem annyira jó a fizu.

Találtak már be Senior IT üzleti elemző pozíciónál bruttó 400.000-es nagyon jó ajánlattal, körbe is röhögtem őket.

2017. máj. 19. 16:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem találnak az elvárásaiknak megfelelő jelentkezőt ezért a pénzért...nem mindenkinek egyformán jó ugyanaz a pénz :D Ez elég egyszerű.
2017. máj. 19. 21:47
 9/9 ismLACI válasza:
Úgy, hogy ha egy cég úgy keres egy embert ( ember alatt a Földön élő Természetes egyént értem) akkor az elvárásait illik a lehető legátfogóbban meghatározni, hogy milyen munkát kell végezni, milyen környezetben, a bérezés menete milyen formában valósul meg(fix havi, alap plusz jutalék, teljesítmény arányos, egyedi elbíráláson alapuló), és az esetleges behatások melyek kihatnak a munkavállalóra munkavégzés közben, akkor feltételezhetően nem csak a szellemi munkabírás az alap elvárás, hanem a fizikai "stressz" elviselése és tolerálása is. ((Amúgy az "embert" a nem tudom mi kategóriába sorolni számomra illetlenség és derogáló. Ha ekképp hirdetne egy cég állást nekem, a határozott nem mellé egy alapos kioktatásban is részesíteném a forráspontot.)) Amúgy meg nem létezik jó pénz, csak sok... jó munkahely létezik, de az kevés. Minden jót.
2017. jún. 8. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!