Nincs túlórapénz ne is kérje senki ti ezt elhiszitek?
Ti elhiszitek azt hogy van egy cég amely nyíltan az összes embere előtt megmondja hogy nem fog fizetni túlórapénzt ne is kérje senki?
Kicsit bővebb részlet: eddig úgy ment hogy külön túlóraíven kellett vezetni a túlórát és majd valamikor sok sok csúszással fizették vagy nem fizették. Van akinek már eddig is több hónappal tartoznak még a májusi pénzek sincsenek fizetve.
És most jött a szentbeszéd a főnöktől hogy az anyagi helyzet olyna amilyen semmiféle túlórapénzt nem fognak ezentúl fizetni, a túlóraívet ki is lehet dobni nem is kell többet vezetni se, ne is kérje senki a pénzt mert nem fizetik ki.
Majd miután ezt így elmondta, kiosztotta a köv havi túlórabeosztást.
És erre senkinek szava nincs. Persze van morgás anyázás de csak halkan hogy senki meg se hallja. Hogy bárki is nyíltan kiálljon és azzt mondja na nem, ezt nem. ez meg se történhet.
Ehhez az egészhez ki mit szól ki mit mond?
Tényleg unalmas...
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
"Megmondtuk mit csinàlj"
NEM mondtátok meg. Megmondtam án hogy akármilyen tanácsot megfogadok egyet kivéve ami álláso elvesztésével vagy akár csak az elvesztés lehetőséégvel jár.
Ne kedzjük újra.
Akármit lehet nekem mondani bármit megfogadok és követek KIVÉVE ami állásomat veszélybe sodoraj.
MERT NINCS HOVA MENNI!!!! CSAK EZ VAN MÁS NINCS!!!!
Akármi van itt tűrni és nyelni kell mert mi marad ha ez elveszik????? A híd alatti lét?
Na ennek fényében kérdezem milyne tanácsot is kaptam?
Én egyre se emlékszem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!