Nincs túlórapénz ne is kérje senki ti ezt elhiszitek?
Ti elhiszitek azt hogy van egy cég amely nyíltan az összes embere előtt megmondja hogy nem fog fizetni túlórapénzt ne is kérje senki?
Kicsit bővebb részlet: eddig úgy ment hogy külön túlóraíven kellett vezetni a túlórát és majd valamikor sok sok csúszással fizették vagy nem fizették. Van akinek már eddig is több hónappal tartoznak még a májusi pénzek sincsenek fizetve.
És most jött a szentbeszéd a főnöktől hogy az anyagi helyzet olyna amilyen semmiféle túlórapénzt nem fognak ezentúl fizetni, a túlóraívet ki is lehet dobni nem is kell többet vezetni se, ne is kérje senki a pénzt mert nem fizetik ki.
Majd miután ezt így elmondta, kiosztotta a köv havi túlórabeosztást.
És erre senkinek szava nincs. Persze van morgás anyázás de csak halkan hogy senki meg se hallja. Hogy bárki is nyíltan kiálljon és azzt mondja na nem, ezt nem. ez meg se történhet.
Ehhez az egészhez ki mit szól ki mit mond?
Azért néha egy kicsit jobban figyelhetnétek :-) a kérdező nem a Balázs, hanem a munkaügyis troll.
Főbb ismertetőjele a néha őrjöngésbe átmenő hiszti és az, hogy kiragad a válaszokból mondatokat - de csak ami őt érdekli, mert a tanáros kérdésem elment a füle mellett :D - és azt beidézve, bemásolva válaszol, a saját igazát bizonygatva, de megoldásra nem törekedve.
Balázsnak más a stílusa - ő sosem ragad ki idézetet, egyszerűen csak lázít és hülének néz mindenkit, aki munkával keresi a pénzt.
Nem is feltűnő amúgy:D
Balek balázska :D
Az alkoholista szűz :D
Több szerepben nyomul:D
A szex kategóriában is jelen van a szar házi :D
"A szex kategóriában is jelen van a szar házi :D"
Aha. Mondom én az egész GYK-t én írom!!
Sőt lehet hogy te is én vagyok!
A majmos példa elég butára sikerült (szerintem a srác egy igazi Balázs alteregó), a legtöbb magyar nem egy idióta majom, hogy másnak kapargassa a gesztenyét.
Én a saját érdekemben nyitottam ki a számat és beszéltem a főnökömmel, de más helyett nem hiszem, hogy nekem kellene felszólalni, végtére is felnőtt emberekről van szó!
"A majmos példa elég butára sikerült"
Khm... a majmos "példa" az nem csak egy példa hanem egy 1000 éves TANMESE és ILLENÉK ismerni kb általános iskola alsó tagozatban (is már)
Aesopus
illenék ismerni a majmokat a tüzet és a tűzbe esett gesztenyét....
"A majmos példa elég butára sikerült"
LOL LOL LOL
Khm... a majmos "példa" az nem csak egy példa hanem egy 2500 éves TANMESE és ILLENÉK ismerni kb általános iskola alsó tagozatban (is már)
Aesopus
illenék ismerni a majmokat a tüzet és a tűzbe esett gesztenyét....
"a legtöbb magyar nem egy idióta majom, hogy másnak kapargassa a gesztenyét. "
Hát igen ezért is tart itt az ország ahol....
Vagyis nem az az idióta aki KIKAPARJA hanem aki NEM KAPARJA KI....
gyengébbek kedvéért.
mert akkor a gesztenye bennég elveszik és mindenkinek rossz lesz. Csak ennek felfogásához ész is kéne.
"szerintem a srác egy igazi Balázs alteregó)"
Ja szóval már nem én vagyok ő... ja...
nem is tudtam. Jó tudni hogy nem én vagyok ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!