Elbizonytalanodtam afelől hogy megéri-e ápolónőnek lennI Magyarországon. Szeretném a véleményeteket kérni, hogy ti mit gondoltok?
Most érettségiztem es ápolónői suliba jelentkeztem tovább (eddig is eü-t tanultam szakközép be) de mindenütt csak azt látom h nincs megbecsülve a munkajuk az ápolónőknek és azt mondják keveset is keresnek. Szoszerint az éhbérért dolgoznak es nagyon sokat :/ ilyen feltételekkel nem is tudom h érdemes e ezt a szakot választanom. Nagyon szeretem mert gyakorlaton is voltam a kórházba több osztályon is..de annyi kétség merült fel most bennem..Szeretnek olyan munkát amivel közvetlenül segítek az embereken, velük vagykk, torodom velük stb... De nem tudom mit csináljak.. megéri ápolónőnek lenni ma?
Ui: nem szeretnék külföldön dolgozni.
Amikor gyakorlaton voltam, nekem nagyon sok beteg (majdnem mindenki akit eddig ápoltam) pénzt akart adni vagy valami csokit, persze soha nem fogadtam el.(kivétel amikor bele csempésztek a hátsó zsebembe miközben mosdattam őket) Úgy vettem észre hogy amikor egy beteg tud adni egy kis pénzt, akkor jobban érzi magát, nem érzi olyan kiszolgáltatottnak magát és én úgy gondolom,ha valaki akar adni valakinek valamit akkor azt szivebol adja és a betegek jobban érzik magukat ha adnak az apolonoknek egy kis pénzt. Rám sokszor megharagudtak ha nem fogadtam el pl.
Szóval sztem nem szégyen elfogadni ha látjuk h szívből adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!