Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi fizetést kérnétek...

Mennyi fizetést kérnétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Győrben és környékén logisztikai ügyintézői, beszerzői állásokra jelentkeznék közgazdász diplomával (logisztika szakirányon végeztem), sok szakmai tapasztalatom nincs, összesen kb fél évet dolgoztam irodán egyszerűbb munkakörökben. 1 évet éltem Ausztriában, jól beszélek németül, ami az állásokhoz feltétel is. Mennyit kérhetek így egy ilyen állásért? 200-250 ezer bruttó sok lenne?
2016. aug. 25. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Az igényed számítson ne a többség meg a kicsinyesség , 250 E plusz egyéb térítés satöbbi legyen a kiindulás .
2016. aug. 25. 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy számolok, hogy ha kijárnék dolgozni Ausztriába részmunkaidőben, mint ahogy eddig is ott dolgoztam, akkor 25 órában 250 nettóm lenne, évi 14x. Ehhez képest diplomával, irodán igen csak lejebb kell adnom...
2016. aug. 25. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Legyen inkább 250-300, pályakezdőként ez a reális. Feltéve, hogy nem az állami szférában keresel állást.
2016. aug. 25. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Bruttó 250.000 Ft + juttatások.

Sok sikert! :)

2016. szept. 5. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
br.300.000
2016. szept. 5. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!