Mit lehet tenni ebben a helyzetben?
22 hetes terhes vagyok.Május 10.-től június 22.-ig dolgoztam.Azóta táppénzen voltam,mivel veszélyeztetett terhes vagyok, és nem bírtam az egész napi álló munkát és emelgetést.Augusztus 10.-én járt volna le a 3 hónap próbaidőm, viszont augusztus 8.-án azonnali hatállyal felmondták a szerződésem.Nem tudom most mit csináljak, mert dolgozni már nem tudok, meg nem is vennének fel így sehova,munkanélkülit nem kapok mert az egy év munkaviszony után jár, még szociális segélyt sem mert ahhoz meg egy évig regisztrálva kell lenni munkanélkülinek.A segítségetek szeretném kérni,fogalmam nincs mit csináljak.December 10.re vagyok kiírva,és addig így nem fogok kapni semmit.Párom dolgozik,de albérletben lakunk és nagyon kellene a pénz.
Előre is köszönöm a segítséget.
sajnos, amennyire tudom, próbaidőn belül gond nélkül elküldhetnek, akkor is, ha terhes vagy. szóval jogszerű volt a felmondás.
sajnálom...ha valaki jobban tudja, javítson ki.
Igen,jogszerű volt, egy szóval se mondtam, hogy nem.
Egy az,hogy akkor még nem voltam veszélyeztetett, a másik meg, hogy ez volt az egyetlen hely ahova felvettek terhesen.Az ilyen gyökér hozzászólásokból pedig köszönöm nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!