Férjem lehet munka nélküli lesz, én meg itt vagyok egy két évessel 10 hetes terhesen. Mit lehet ilyen helyzetben tenni?
Nehéz, de a pénz nagy úr. Ha el akarja tartani a családját, lehet hogy muszáj lesz messzebb mennie. Nagyon sajnálom a helyzeteteket.
Remélem rendeződik pozitív irányba!
Sajnos valóban nehéz munkát találni, bár vidéken még nehezebb sajnos.
Én mindig is vidéken laktam olyan helyen ahol könnyebb munkát találni de egyszerűen rákényszerültem arra hogy Pesten vállaljak munkát, mert oda adódott egy lehetőség én meg kihasználtam. Annyi szerencsém van a dologban hogy 1 órányira laktam csak így minden nap hazatudtam járni. Igaz hogy később értem haza a szokásosnál, de valamit valamiért kellett.
Szóval ha a férjednek lehet hinni akkor csak az idő az ami határt szabhat ebben, lehet hogy 1 hónapig munkanélküli lesz mert ha nagyon akar az ember akkor is nehéz lesz sajnos, ezt meg ki kell bírni valahogy.
-Bizzatok O. V. kijelentésében, hogy majd 1 millió munkahelyet létesítenek.
-"47 000-ből is meglehet élni"
-Menjen el közmunkásnak (Ha kap egyáltalán)
-"aki akar dolgozik"
"Aki mást állít az egy bolsevita balliberális maradvány" :)
És különben is van egy bizonyos népcsoport akik "gyescsaládiból" és szoc. tám.-okból egészen jól elvegetálgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!