Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Férjem lehet munka nélküli...

Férjem lehet munka nélküli lesz, én meg itt vagyok egy két évessel 10 hetes terhesen. Mit lehet ilyen helyzetben tenni?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik a cég ahol eddig dolgozott megszűnik, és vagy átveszi a másik cég a munkásokat vagy nem. Két esélyes. Persze hogy ha kell akkor keres másik munkát, de ez nem olyan könnyű és nem akar megint vidékre menni. Mit lehet tenni ilyen esetben, ötletek. Már teljesen ki vagyok, mi lesz a gyerekekkel ha az apjuknak nem lesz munkája?
2013. máj. 14. 22:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Keres másik melót, cyak ezt lehet tenni. Tudod te is, írtad. Nem lesz könnyű, de ezt kell tenni.
2013. máj. 14. 22:47
 2/18 anonim válasza:
100%

Nehéz, de a pénz nagy úr. Ha el akarja tartani a családját, lehet hogy muszáj lesz messzebb mennie. Nagyon sajnálom a helyzeteteket.

Remélem rendeződik pozitív irányba!

2013. máj. 14. 22:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Igen ez lesz.
2013. máj. 14. 22:52
 4/18 A kérdező kommentje:
Én is remélem és köszönöm. Mindig volt munkája. Azt mondta ne aggódjak mert most is lesz. Nem fogja hagyni se a gyerekeket se engem. Még szerencse hogy lehet hinni neki.
2013. máj. 14. 22:53
 5/18 anonim válasza:
100%
Nagyon szorítok!!:)
2013. máj. 14. 23:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Minden kötés szakad akkor ő is mehet gyed-re te pedig vissza dolgozni.
2013. máj. 14. 23:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos valóban nehéz munkát találni, bár vidéken még nehezebb sajnos.

Én mindig is vidéken laktam olyan helyen ahol könnyebb munkát találni de egyszerűen rákényszerültem arra hogy Pesten vállaljak munkát, mert oda adódott egy lehetőség én meg kihasználtam. Annyi szerencsém van a dologban hogy 1 órányira laktam csak így minden nap hazatudtam járni. Igaz hogy később értem haza a szokásosnál, de valamit valamiért kellett.

Szóval ha a férjednek lehet hinni akkor csak az idő az ami határt szabhat ebben, lehet hogy 1 hónapig munkanélküli lesz mert ha nagyon akar az ember akkor is nehéz lesz sajnos, ezt meg ki kell bírni valahogy.

2013. máj. 14. 23:02
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
Te miért nem mész vissza dolgozni, legalább addig, míg bírod?
2013. máj. 14. 23:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem máris kezdjen el nézelődni, milyen lehetőségek vannak, mert nem könnyű a mai világban munkát találni. Szorítok, hogy minden rendben legyen!
2013. máj. 14. 23:03
 10/18 anonim ***** válasza:
57%

-Bizzatok O. V. kijelentésében, hogy majd 1 millió munkahelyet létesítenek.

-"47 000-ből is meglehet élni"

-Menjen el közmunkásnak (Ha kap egyáltalán)

-"aki akar dolgozik"

"Aki mást állít az egy bolsevita balliberális maradvány" :)

És különben is van egy bizonyos népcsoport akik "gyescsaládiból" és szoc. tám.-okból egészen jól elvegetálgatnak.

2013. máj. 14. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!