Férjem lehet munka nélküli lesz, én meg itt vagyok egy két évessel 10 hetes terhesen. Mit lehet ilyen helyzetben tenni?
"Minden kötés szakad akkor ő is mehet gyed-re te pedig vissza dolgozni."
ÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!! Igen .... persze..... 10 hetes terhesen 1 gyerekkel sorba fognak állni a munkáltatók, hogy náluk dolgozzon.
Na az ilyen "okos" kijelentések miatt imádom ezt az oldalt. :)
Miért lett lepontozva a miért nem mész vissza dolgozni kérdés?
10. hetesen ha nem veszélyeztetett simán visszamehetne dolgozni 5-6. hónapra is. Apuka pedig simán tud vigyázni már egy 2 évesre.
"ÁÁÁÁÁÁ !!!!!! Igen .... persze..... 10 hetes terhesen 1 gyerekkel sorba fognak állni a munkáltatók, hogy náluk dolgozzo"
Tudod aki felelősséggel vállal gyereket az nem szül gyes-re csak gyed-re, és vissza tud oda menni ahonnan gyed-re jött. Ezért feltételeztem a kérdezőnek is van munkahelye ahova visszamegy.
"visszamegy dolgozni, ahová kötelesek is lennének visszavenni..."
Na megint egy "okos válasz. :)
Az új munkatörvénykönyv szerint már nem kötelező!!!!!!
Érdemes volt rájuk szavazni!
Tévedtek,már semmi nem kötelező, az új munka törvénykönyv szerint!
És igen, elvileg mehetne, gyakorlatilag meg ki venne vissza vagy fel egy 10 hetes kismamát, egy 2 éves gyerekkel?? Könnyen beszéltek, kicsit mintha nem lennétek tisztában a mai viszonyokkal....
Miért ne mehetne vissza? Én is visszamentem. Nem olyan nagy tragédia terhesen dolgozni.
A terhesség alatti védelem megmaradt, csak akkor tudnák kirúgni ha nem lenne terhes.
A 2 éves sem akadály, hiszen az apja otthon lesz, nem is jár közösségbe hogy 2 hetente beteg legyen.
Lehet, hogy a munkáltató húzni fogja a száját, de nyilván leszarom ha ezen műlik, hogy tudom-e fizetni a számlákat (bár nálam nem volt gond, elfogadta a főnököm hogy ez van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!