Kaphatok fizetést ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
kedden kezdtem el dolgozni egy munkahelyen, mivel péntek már elseje, gyakorlatilag 3 munkanapot dolgoztam ebben a hónapban, időközben értesültem róla hogy készpénzes kifizetés van itt (nem is tudtam hogy még létezik ilyen) ezért csütörtökön 30.án még benyargaltam a munkaügyi osztályukra rendezni hogy számlára utalják. kérdés hogy most hogy következnek a kifizetések, ezt a 3 napnyi munkabért is el fogják utalni nekem? esetleg hozzáadják majd a következő havihoz, vagy épp behívnak még engem is egy alkalommal a készpénzes kifizetéseknél?2016. júl. 2. 11:47
1/3 anonim válasza:
Amikor benyargaltál, megkérdezted ott... vagy nem, de nekünk ezt a kifizetést honnan kéne tudnunk?:D
És ilyen embereket felvesznek dolgozni valahova...
2/3 A kérdező kommentje:
nem csak megkérdeztem hanem kitöltöttem egy nyomtatványt hogy utalással szeretném, csak ez már harmincadikán volt ugye
2016. júl. 2. 16:09
3/3 anonim válasza:
Kötelesek kifizetni a júniusi béred legkésőbb július 10-ig. Szerintem számlára kapod, ha engedték neked beadni a kérésed papíron. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!