Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kairos munka vélemények/tapasz...

Kairos munka vélemények/tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Vélemények/tapasztalatok?

Hogy működik? Sok pénzt kell beletenni, azért vagyok kíváncsi a véleményetekre.

2016. márc. 3. 00:21
 81/95 anonim ***** válasza:
33%
Annyira nevetséges ez a vita,mint két óvodás amikor egy játékon összevesznek hogy az enyém,az enyém. Mindenki hajtogatja a maga igazát, sony, Kocserev dzabadalma nem tárol semmit stb.én meg közben építem a hálózatot és jól keresek vele,ugyan már hagyjuk az egészet. Eddig is felesleges volt a vita, de most már elegem lett az egészből, én kiszálltam. Nyugodtan írogassatok egymásnak, érezzétek,hogy igazatok van,úgysem számít semmit, a hálózat rohamosan épül,ettől függetlenül. Majd térjünk rá vissza egy év múlva, addig sok minden kiderül. Üdv.
2016. ápr. 19. 22:49
 82/95 anonim ***** válasza:
88%

Ideje volt már.

A vita meg csak részünkről volt "vita", hiszen mi hoztunk BIZONYÍTÉKOT míg te csak hajtogattad, hogy neked milyen jó a céggel való együttműködés, de semmire nem tudtál reagálni érdemben.

Javaslom lassan nézz új lakás után, mert az általad beszervezettek nem lesznek boldogok, mikor bukják a pénzüket. Remélem TB-d fizeted, ha ne adj isten valaki pofánver majd egy péklapáttal, szükséged lehet rá.

2016. ápr. 20. 06:46
 83/95 anonim ***** válasza:
47%
2016. ápr. 20. 09:38
 84/95 anonim ***** válasza:
79%
kopottas az orosz tudásom - mi a szar ez?
2016. ápr. 20. 11:17
 85/95 anonim ***** válasza:
79%
adnál egy rendes linket a magazinhoz? a google nem ismeri..
2016. ápr. 20. 11:50
 86/95 anonim ***** válasza:
79%
Nyilván nem, mivel vagy egy eleve fotoboltolt valami vagy egy 500 példányszámba nyomtatott zugmagazin ami csak marketing célokat szolgál.
2016. ápr. 20. 12:09
 87/95 anonim ***** válasza:
87%

Az egyszeri belépett "partnerrel" így hitetik el, hogy micsoda nagy cég ez, hisz Alex Kocherev, a fő fejlesztőjük - képe és neve - szerepel egy nevéből ítélve "informatikai üzlettel" foglalkozó magazinban. Pláne Businessweek... ... ez nagyon hajaz a hírhedt és nagy múlttal rendelkező Bloomberg Businessweek ( [link] ) nevére - de semmi köze hozzá.

Valójában csak egy kis ukrajnai (azért érdekes ez, mert Kocherev is ukrajnai, sőt az ukrán közigazgatásban dolgozik/dolgozott) informatikai "magazinocskáról" van szó:

[link]

[link]

aminél érdemes megfigyelni, hogy a 2008 utáni számok - még a tartalomjegyzékük/címlapjuk sem! - nem érhetőek el:

[link] journal

tehát akár az is előfordulhat, hogy nem is jelent meg.

De tegyük fel, hogy megjelent. Akkor is: mit bizonyít?

Ráadásul ugyanilyen névvel létezik egy izraeli startupokat bemutató, ukrajnai kötődésű:

[link]

blog is:

[link]

hogy még nagyobb legyen a kavarás.

2016. ápr. 20. 12:23
 88/95 anonim ***** válasza:
84%

Hála (cseh)szlovák barátainknak megvan a cikk - igaz csak Kocherev oldalán:

[link]

Google Translate segít:

[link]

a Kairosra utalásként annyit mond, hogy még fejlesztés alatt van (tehát még nem alkalmas tárhelynek, ergo abból nem származhat még bevétel).

Az IT Business magazinhoz: érdekes megfigyelni, hogy nincs ISSN-száma - ami a nyomtatott magazinoknak szokás.

Ez azért is fordulhat elő, mert Ukrajnában nincs ISSN-iroda:

[link]

2016. ápr. 20. 12:54
 89/95 anonim ***** válasza:
83%
wow, ez már igen :D mondjuk én már ott feladtam a csávó hitelességét, amikor írták róla hogy "már akkor fejlesztett egy 256 biten alapuló titkosítást amit most a svájci bankok 80%-a használ". na meg hogy benne volt a szociális kártya fejlesztésében. egyszerű embereket meg lehet venni ilyen technikai smokescreennel, látszik is a célcsoport szépen a kairos képeken és videókon.
2016. ápr. 20. 13:26
 90/95 anonim ***** válasza:
79%

a nevére és a 256bitre keresve 7 találatot ad a google, abból 6 kairosos, 1 pedig 256bittel kapcsolatos de a nevét nem tartalmazza.

"256 BIT-es kódolással kifejlesztett egy speciális.."

ez a kifejezés nem létezik.

2016. ápr. 20. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!