Kairos munka vélemények/tapasztalatok?
Vélemények/tapasztalatok?
Hogy működik? Sok pénzt kell beletenni, azért vagyok kíváncsi a véleményetekre.
Istenem, olyan gyönyörűek itt a kommentek, hogy legördült egy könnycsepp az arcomon. Ez a legjobb eddig:
@Papp Zoltán
Apple = $9.99 / hó, 1 TB tárhely.
Kairos = $4.09 / nap, 320 GB tárhely.
Ha nem számolok rosszul, akkor az Apple $0.014/óra díjért szolgáltat, a Kairos $0.409/óra díjért bérel. (Ergo erre még jönne a margin a bérlő felé.) Ez kb. 30-szoros különbözet. Harmadakkora tárhelyért fizet ennyit, ergó a végén kb. 90-szeres áron bérel egy TB-ot magánszemélytől, mint amennyiért magánszemély bérel az Apple-től. LOL :-)
Ki olyan hülye, hogy a Kairostól béreljen? Milyen lesz a szolgáltatás minősége, ha a legolcsóbb T-Home csomaggal nyomatom otthonról, legalább 5 géppel egyszerre, hogy sok-sok pénzt kaszáljak, mint “háztáji szerverpark”? :-)
Égetni a Kairost, olyan mint sörétessel lőni a vödörbe tett halra… túl könnyű, hogy igazán szórakoztató legyen.
Szia, jó, ezek voltak a vélemények, akkor most itt vannak a tapasztalatok:
Megy 10 órát a gép, másnap ott van a pénz. A folyamatosan minden nap kapott pénz 2 hét múlva kiutalhatóvá válik, miközben tovább gyűlik napról napra a pénz.
25-én kiutalsz magadnak annyi pénzt, amennyit ki akarsz és kiutalható, a szerződésben foglaltak szerint, pedig 1-5-ig megkapod a pénzt...
Aha... tènyleg kamu. Esküszöm, hogy nálam kamuztak! De a javamra és így jól is teszik, ugyanis a pénz költhető formában már hamarabb ott volt a kis számlámon, mint elseje.
Utolsó:
majd akkor gyere vissza amikor már az ELŐRE BEFIZETETT ÖSSZEGEN kívül is "utaltál ki" magadnak pénzt. Jelenleg a saját pénzedet (sem) kaptad gondolom még vissza. Világ üzlete, mondhatom.
Az IT biztonsági kockázatról ne is beszéljünk, az meg megfizethetetlen, minden másra meg ott a kairosz lol.
Komolyan, őszintén csodálkozom azokon az ostoba embereken, akik ezeket elhiszik. Mint a zeekrewards és társai. Ott is volt kifizetés az első kb. fél évben aztán hupp, eltűnt a cég, több tízmillió dollárt meg lenyúlt az emberektől. Minden pilótajáték így működik. Cumival indul, amíg a sok befizető madár táplálja aztán mikor már nincs elég új palimadár lehúzzák a rolót. Végül úgyis csak az alapító jár vele jól.
4 hónap. :) utána tiszta.
Nem mondok összeget, beraktam, amit tudtam, és köszönöm, nem izgulok.
Én nem támadóan írok egy HSZ-t sem, de a sajnálatot meg az ostobaságot meghagyom annak, aki az alapján képes ítélkezni emberekről, hogy nem is ismeri őket, ráadásul kívülről bírál egy rendszert.
Én kiszálltam a gyk-ról, nem jövök többet. Nyugodtan osszátok meg egymással a nézeteiteket. Mindent szabad. Ahogy felnőtt emberként azt is eldönthetem, hogy csatlakozok-e egy üzletbe, vagy sem. Semmit nem ártok neked vele. Még csak be se akarlak regisztráltatni. És senkit sem. Csak aki akar... és még az sem kötelező. Semmi sem kötelező.
Ó de kényelmes... Bebüfögöd ide a kamut, de nem írsz összeget (ugye azt is kényelmesen elhallgattad, hogy be kell ám fizetni, nem csak ők "fizetnek" ki neked) aztán elhagyod fellengzősen a helyszínt..
Tudod ez nagyon a 90-es évek pszichológiája, szomorú, hogy azóta sem tudtak a piramisjáték szervezők semmi újjal előállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!