Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kairos munka vélemények/tapasz...

Kairos munka vélemények/tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Vélemények/tapasztalatok?

Hogy működik? Sok pénzt kell beletenni, azért vagyok kíváncsi a véleményetekre.

2016. márc. 3. 00:21
 41/95 anonim ***** válasza:
89%

"Megint csak feltevések."

Mi a feltevés?

Itt a kiszivárgott program és az általa letöltött modul:

* http://ow(pont)ly/XSPfh

* http://ow(pont)ly/XSPmh

a program ellenőrzőösszege megegyezik az applikáció leírásának ( [link] ) 11. oldalán található linken elérhetőével.

itt a forráskódjuk, kielemezheted:

* [link]

* [link]

Te is visszafejthetnéd a programot, ehhez itt vannak segédeszközök:

* [link]

* [link]

Ja csak egyiket sem teszed meg, mert állításod szerint nem értesz hozzá.

"A belépők sokkal többet kapnak vissza, mint amit beletettek, a számításod hibán alapul. "

Akkor vezesd le MATEMATIKAILAG, hol hibás a SZIMULÁCIÓ, ami egyébként bizonyítja hogy a belépők többet kapnak vissza, mint amit beletettek:

[link]

Ja, csak állításod szerint ehhez sem - a matematikához - értesz, így nem releváns ezen nyafogásod sem. De ezt már tárgyaltuk:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__72..

"Milyen pilótajáték az, ahol mindenki visszakapja a pénzét, sőt sokkal többet?"

Ha megfelelően szabályozott a növekedés üteme évekig fenntartható. Ennek ékes példája Lou Pearlman:

[link]

De megint csak én érvelek, hozok fel bizonyítékokat, te meg csak a szád jártatod.

Nem mellesleg:

Hol az ígért PWC audit eredménye?

Hol vannak Alex Kocherev vagy a Kairos Technologies Ltd. szabadalmai/publikációi?

Hol érhetőek el a nagyvállalati ügyfelek listája/esettanulmányai?

2016. ápr. 15. 10:53
 42/95 anonim ***** válasza:
5%
Sajnos nem tudok válaszolni a kérdéseidre, ezeket nálam autentikusabb személyeknek kellene feltenned, de azok nem foglalkoznak ezzel az oldallal. Én csak egyszerű tagja vagyok a rendszernek , aki foglalkozom vele, és bár elég logikusak amit írsz, és nem is tudom megcáfolni, ennek ellenére mégis azt gondolom, hogy legális az üzlet és majd később fog minden megvilágosodni. Annyit tudok hogy senkit nem hallottam még aki panaszkodott volna a cégre, a bevétellel mindenki meg van elégedve, senkit nem csaptak be, ha ez így megy tovább, csinálni fogom továbbra is, és várom hogy minden tiszta és világos legyen. A cég vezetőivel kellene konzultálnod, ha tényleg érdekel az igazság, erre nem jó ez az oldal. Itt a tapasztalatokról van szó, nem tudományos értekezést várnak a kérdezők hanem arra kíváncsiak, hogy aki benne van,annak mik a tapasztalatai. Hát én leírtam, amit tapasztalok, nekem és a hálózatomban lévő embereknek csak jók a tspasztalataink, ennyit tudok mondani. Senkit sem károsítottak meg, a pénzt rendesen fizetik, addig csinálni fogjuk míg ez így van. Ilyen szempontból nem sok értelme van ennek a vitának.
2016. ápr. 15. 11:58
 43/95 anonim ***** válasza:
8%
Esetleg ha eljönnél egy konferenciára, ott személyesen lehetne kérdezni.Van rá ötezer forintod? Amennyi energiát már belefektettél a cég lejáratásába, ennyit szerintem megér, hogy megbizonyosodj arról, igazad van-e.
2016. ápr. 15. 12:18
 44/95 anonim ***** válasza:
80%

"Sajnos nem tudok válaszolni a kérdéseidre, ezeket nálam autentikusabb személyeknek kellene feltenned"

Aha, csak ezeket a kérdéseket már hónapok óta feltettük (többen, több fórumon, több módon), és erre vagy nem kaptunk választ, vagy mindenféle terelés - "majd, mert ez még béta,..." - volt a reakció vagy eleve törölték (gondolok itt a Facebookra és a beszervezettek oldalaira) a kérdéseket. Ez az elhatárolódás, ez a kommunikáció csak alátámasztja a "cég" elleni gyanakvásokat.

"és bár elég logikusak amit írsz, és nem is tudom megcáfolni, ennek ellenére mégis azt gondolom, hogy legális az üzlet és majd később fog minden megvilágosodni"

Igen ám, csak ez nem az Istenről való vitázás - ahol a hit tárgyáról nem lehet vitát nyitni, mivel az nem fogalmazható meg egyértelműen (ezért nem célja eldönteni a természettudományoknak Isten létezését) - hanem egy veszélyes kimenetelű befektetésről szól; ahol mind a befektetés során létrejövő "szolgáltatás" valótlan, mind a befektetés pénzügyi műveletei megkérdőjelezhetőek.

"senkit nem hallottam még aki panaszkodott volna a cégre, a bevétellel mindenki meg van elégedve"

Mint arra már utaltam: még. Amíg vannak becserkészhető palimadarak, addig lesz pénz is.

"senkit nem csaptak be"

Létezőnek beállított, valójában nem létező szolgáltatás; olyan vállalatokkal való kapcsolatról szóló hazugságok, melyek nem állnak kapcsolatban a "céggel" - szerinted ezek nem becsapások... Aha...

"Itt a tapasztalatokról van szó, nem tudományos értekezést várnak a kérdezők"

"Vélemények"-et és a "Hogy működik?" kérdésre is választ várnak.

Illetve ha egy dolog hazugságokon alapszik és veszélyes kimenetelű, akkor nem lehet mellette elmenni.

Olyan ez, mint egy permetszer, ami hasznos, mert eliminálja a rovarokat, de nem árt tudni, hogy például káros mellékhatásai is lehetnek (amit a permetszer gyártója persze elsumákol).

"Esetleg ha eljönnél egy konferenciára, ott személyesen lehetne kérdezni."

Ez olyan lenne, mintha elmennél egy cirkuszi előadásra, és arról győzködnéd az egybegyűlteket, hogy a nyúl - amit a bűvész a kalapból varázsol elő - a bűvész kabátujjában van. Vagy elmennél egy templomba, és azzal vegzálnád az ottlevőket, hogy Isten nincs. Vagy egy drogtanyán delíriumban fetrengőt rábírni arra, hogy hagyjon fel a tevékenységével. Szóval hívőket a téves hitükről egy szeánszukon felesleges megtéríteni.

A még nem hívőket kell ráébreszteni a logikus gondolkodásra.

2016. ápr. 15. 15:26
 45/95 anonim ***** válasza:
93%

"Annyit tudok hogy senkit nem hallottam még aki panaszkodott volna a cégre,"

Eltekintve attól, hogy aki belép egy ilyen marhaságban rettentően ostoba...

Szóval te tényleg ennyire nem vágod hogy működik egy piramisjáték?

Segítek és összefoglalom neked kisiskolás szinten:

Létrehoznak egy kamu céget / szolgáltatást / bármit. Mindegy mit, nincs is jelentősége, legtöbb (mint a Kairos is) semmit nem hoz létre, csak a látszatát annak, hogy van "valami szolgáltatás", mert ez sokkal olcsóbb, mint pusztán habiból valóban létrehozni valamit.

Ez után BELÉPÉSI díjat szednek a néptől. Ez a díj gyakorlatilag mindig annyi, amit több hónap vagy inkább kb. egy év alatt lehet kiszedni a rendszerből (ismerős?). Na, ez a díj arra való, hogy a MÁR BENN LÉVŐKET fizessék ki. Mert ugye valós szolgáltatás az nincs, tehát valós bevétel sincs. Csak az a tagdíj van, amit befizetnek az új belépők.

Ezek után igen könnyen belátható, hogy amíg van ELÉG ÚJ BELÉPŐ addig lesz annyi pénz, amiből a benn lévőket ki lehet fizetni. Most még van elég új belépő, ezért nem panaszkodik senki aki benn van, hiszen kifizetik őket. De az új belépők egyszer el fognak fogyni - ha másért nem azért, mert csak 6 milliárd ember van a földön (szerencsére ennyi palimadár akinek még pénze is van közel sincs). NA AKKOR már nem fog kifizetni senkit a cég. És aki még nem vett ki annyit, mint amennyit betett belépéskor az rábaxik. A cégvezetők eltűnnek, mint Habony Árpi a szépművészeti raktárában és kész.

Ha jól értelmeztem az eddigi részleteket akkor a Kairosnál kb. 1 év alatt tudod kivenni a "kezdőtőkédet". Tehát majd amikor összedől a piramis (ki tudja mikor) akkor MINDENKI, aki az utolsó 11 hónapban szállt be bukni fog. Aki régen az kevesebbet aki frissen az rengeteget. De MIND bukják majd a pénzük.

Ennyi. Remélem így már érthető...

2016. ápr. 15. 20:02
 46/95 anonim ***** válasza:
6%

Igen, így már teljesen érthető, hol a hiba a gondolkodásodban. A legfontosabbat emelem ki csak. Ha tizedannyi energiát fordítottál volna a kairos megismerésére , mint a lejáratására, akkor nem írtál volna ilyen sületlenségeket. Mi az hogy "kétes kimenetelű befektetés", ami egy év múlva vehető ki.

1. Ez nem befektetés hanem tárhely bérbeadás.

2. Honnan veszed hogy csak 11 hónap múlva lehet kivenni? Közlöm veled, hogy a belépés másnapján és utána minden egyes napon a bérleti díj és a kaució megjelenik a számlán, és minden hónapban egyszer ki lehet venni. Ha csak öt hónapig nem veszed ki, már visszakaptad a befektetett pénzed, tehát nem buktál rajta, utána minden nap nyereség hét hónapon keresztül. Ha vannak belépők, sokkal többet veszel ki azonnal, nem egy év múlva, mint beletettél. Egy pilótajáték nem így működik. Kvázi a rendszerbe kívülről kerül be pénz. Honnan? A cégeknek nyújtott szolgáltatásokért,tárhely, szoftverek,IT megoldások, amikről nem tudsz, mert nagyon rá vagy kattanva a tárhely bérbeadásra. Szerintem ezzel nem számoltál. Szóval mielőtt így le próbálsz járatni egy céget, előbb tájékozódj.

2016. ápr. 15. 23:44
 47/95 anonim ***** válasza:
79%

"1. Ez nem befektetés hanem tárhely bérbeadás. "

Amiről bebizonyítottam, hogy kamu.

A kliensprogram nem tárol semmit, nem tölt le titkosított adatdarabokat sehonnan - ez megmutatkozik a kliens által létrehozott állomány, az általa generált forgalom, és a visszafejtett forráskód analíziséből.

Mivel így nem jön létre tárhely, nem lehet beszélni elosztott tárhelybérlésről - vagyis a szolgáltatás nem való -> piramisjáték.

Magad is meggyőződhetnél erről, ha képes lennél a forráskód visszafejtésére (amihez #41-es hozzászólásomban már adtam eszközöket), a kliens által létrehozott - a _winApp könyvtárban levő _winApp - állomány megvizsgálására (ehhez csak egy ingyenes Total Commander kell), stb... De mindezekre - állításod szerint! - nem vagy képes, hisz se informatikai, se programozói, se matematikai, se közgazdasági tudásod nincs. Akinek meg ilyen jellegű tudása van, nem hallgatsz.

"2. Honnan veszed hogy csak 11 hónap múlva lehet kivenni?"

Nem állított senki ilyesmit, ne terelj!

Annyit állított, hogy a piramisjáték bukása előtti 11 hónapban beszálott partnerek fogják bukni a pénzüket.

"A cégeknek nyújtott szolgáltatásokért,tárhely, szoftverek,IT megoldások"

Ja ezekről tudunk - egy-egy IP-címen,

[link]

egy-egy szerveren (tehát a Kairos terminus technicusa szerint eleve sebezhető) létrehozott "álszolgáltatás", aminek semmi köze a kliensprogramokhoz.

Szimpla ingyen letölthető szoftvereken (Postfix, Dovecot, Roundcube, Apache, Nginx, Owncloud) alapszanak, és kívülálló nem veheti igénybe ezeket.

"mert nagyon rá vagy kattanva a tárhely bérbeadásra."

A Kairos azt állítja, hogy a partnerek gépein futtatott kliens hoz létre tárhelyet, amit bérbead a vállalatoknak. Viszont ha a kliens nem hoz létre tárhelyet, akkor nincs mit bérbeadni. Pláne a horribilis, a konkurensektől sokall drágább 11 $/GB díjért.

"Szóval mielőtt így le próbálsz járatni egy céget, előbb tájékozódj."

A cég saját magát járatja le.

2016. ápr. 16. 01:04
 48/95 anonim ***** válasza:
79%

# 46

Ilyen ostoba nem lehetsz. Kizárt, mert akkor már elfelejtettél volna levegőt venni. Neked fizetnek ezért, ugye?

2016. ápr. 16. 08:46
 49/95 anonim ***** válasza:
30%
Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre, vagyis milyen pilótajáték az, amikor MINDENKI szinte azonnal visszakapja a betett pénzét sőt a legtöbben sokkal többet? Nagyon régen engem is beszerveztek egy ilyenbe de mivel nem tudtam újabb belépőket szerezni elbuktam a pénzt, egy Fillért sem kaptam vissza. Itt viszont az első naptól kapom a díjakat és mindenki aki benne van a hálózatban, függetlenül attól, beléptetett e valakit vagy nem. Ezt nem lehet a képleteddel megmagyarázni. Honnan van a plusz pénz? Vagy ha ilyen egy pilótajáték, hogy mindenki jól jár, akkor hívhatjuk annak is.
2016. ápr. 16. 09:05
 50/95 anonim ***** válasza:
83%

Mivan? Te magad írod:

"Ha csak öt hónapig nem veszed ki, már visszakaptad a befektetett pénzed,"

Vagyis 5 hónapig a saját pénzed csurgatják neked vissza. Remélem azt érted, hogy ez alatt az idő alatt te egy kanyi vasat sem kerestél, sőt, ingyen ült a pénzed a cégnél.

Azt meg ne mond, hogy beszervezés itt nincs, mert itt is bonusz jár érte és te magad is itt égeted magad vele csak azért, hogy meggyőzd az embereket, hogy a szar nem büdös..

2016. ápr. 16. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!