Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kairos munka vélemények/tapasz...

Kairos munka vélemények/tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Vélemények/tapasztalatok?

Hogy működik? Sok pénzt kell beletenni, azért vagyok kíváncsi a véleményetekre.

2016. márc. 3. 00:21
 61/95 anonim ***** válasza:
89%

"visszakapod a befektetett pénzed és még 150%-ot"

igen, ha végig minden oké. de ha a cég tényleg akkora, és tényleg még sokkal nagyobb lesz, akkor már csak a statisztika törvénye alapján is lesznek szélsőséges esetek:

x befizeti a kauciót, 2 hónap múlva tönkremegy a gépe, vagy ellopják, és nincs pénze újra - 2 hónapig ingyen dolgoztatta a cég, sőt, még ő fizetett rá. (valamennyit visszakapott persze, de a cég profitált a belépőjéből, plusz az általa végzett munkából is - ez utóbbi most legyen költői, de akkor is)

y elhalálozik 3 hónap múlva - etikus kairos duplán nyer rajta mert a belépője felét sem kapta még vissza, és még 3 hónapig pénzt is szerzett nekik.

a 100000 ft nem tudom milyen csomaggal jár havonta, de akinek havi 100000 a megváltás, mert nem talál más munkát, az biztos be tud szállni a 700valahány ezres csomaggal? inkább én kérdezem, hogy hol éltek. és hát igen, havi 100ezer ft jövedelmet azért nem neveznék bombaüzletnek.. főleg nem a technikai szolgáltatóiparban.

2016. ápr. 18. 13:14
 62/95 anonim ***** válasza:
89%
legutolsót folytatva: honnan lehet tudni mennyien vagytok a hálózatban? mert 50-100ezer közt mindenhova mást irogatnak a dolog megvédői. gondolom ez is marha pontos és hihető adat, mint a többi.
2016. ápr. 18. 13:17
 63/95 anonim ***** válasza:
27%

1. Ha ellopják a gépet vagy elromlik, szerezz másikat, használt gépet fillérekért kapsz.

2. Ha meghalsz, az utódod örökli és futtatja tovább a csomagot.

3. A taglétszám napról napra növekedik, március végi adatok szerint 100000, azóta már biztosan sokkal több.

2016. ápr. 18. 14:24
 64/95 anonim ***** válasza:
89%
ezeket a válaszokat elfogadom, rendben. ugyanakkor a kérdés továbbra sem tiszta, miért kell belépőt fizetni. persze, elhiszem, beadták nektek, ez egy befektetés, de ezzel egy tárhelyszolgáltató, akinek érdeke, hogy minél több tárhelyet tudjon eladni, csak gátolja a saját növekedését. persze megértem, ha a kutya nem akar egy ilyen kétes cégtől tárhelyet bérelni és ezért annyira nem is fontos a gyors növekedés. mindenesetre a bérbeadás szó így nem igazán jogos. az albérletes példánál maradva olyan, mintha a főbérlő fizetne az albérlőnek, hogy vegye ki a lakását, aztán ha fél évig fizet az albérlő, akkor a főbérlő vissza is kapja a pénzét, onnan meg bevétele lesz. aki ezt beveszi, az meg is érdemli és boldog lehet, hogy további ilyen emberekkel van egy "hálózatban", ahol építik a jövő technikáját :-))))
2016. ápr. 18. 14:54
 65/95 anonim ***** válasza:
5%
Tudod van akinek havi 100000 forint kereset egy gép után sokat jelent, sőt ha többet futtat, az annyiszor 100000.5 csomag után pl.már igen jól keres az ember. Aki telhetetlen, az legyen az ő baja.
2016. ápr. 18. 14:59
 66/95 anonim ***** válasza:
5%

Meg egyébként sem értem, miért van mindenki fennakadva a kaución.

A cég biztosítani akarja magának, hogy be legyen kapcsolva a géped, mert nem akarod elveszteni a kauciódat.

Egyébként meg visszakapod úgyis, hát nem mindegy?

Nem túl gyakori manapság olyan befektetés, ami egy év alatt 150% hasznot hoz, itt persze ezért munkát kell végezni, nem ingyen adják.

Egyébként meg a kutyát nem érdekli, hogy 100 000 vagy 120 000 tagja van a hálózatnak. Mire kimondasz egy időpontot, már nem annyi idő van.

2016. ápr. 18. 15:18
 67/95 anonim ***** válasza:
5%

Helyesbítek, nem befektetés, hanem otthonról végezhető online munka.

A befektetés mindig bizonytalan, tőzsdefüggő, le-vagy felfelé mehet, nehezen kiszámítható. Itt a munkabér fix.

2016. ápr. 18. 15:30
 68/95 anonim ***** válasza:
83%

most akkor befektetés vagy nem? miért jó a kairosnak, ha van 100.000 gép, akik fizettek belépőt, vagy sokkal többször ennyi, mivel nincs belépő, ha úgyis olyan nagyon biztonságos, hogy darabolja a fileokat és folyamatosan szórja szét?

persze, lehet futtatni 5 csomagot, de akkor annyival többel is kell beszállni, ne nézzél már hülyének.

továbbra sem láttam még olyan céget, ahol kauciót kell fizetned, hogy dolgozhass nekik (leszámítva persze a piramisjátékokat).

2016. ápr. 18. 16:07
 69/95 anonim ***** válasza:
84%

"A cég biztosítani akarja magának, hogy be legyen kapcsolva a géped, mert nem akarod elveszteni a kauciódat. "

A cégnek bőségesen elég lenne, ha nem fizetne annak akinek nincs bekapcsolva a gépe, ehhez nem kell kaució. Persze ezt ennyi ésszel nehéz megérteni... Egyértelmű piramisjáték.

"Egyébként meg visszakapod úgyis, hát nem mindegy? "

Muhaha, hát hogyne. Nem adnál nekem akkor egy milkát csak úgy, cserkészbecsszó visszaadom 5 hónap múlva!

Komolyan 6%-os, te ennyire ostoba nem lehetsz. Kizárt. Akkor viszont egy rosszindulatú szemétláda vagy, aki pontosan érti a piramisjáték lényegét és az utolsó utáni pillanatig akarja beszervezni a balekokat. Ez viszont szánalmas, menj el inkább dolgozni!

2016. ápr. 18. 17:33
 70/95 anonim ***** válasza:
5%

Köszönöm, ezt megérdemeltem, amiért még mindig írogatok ezen az oldalon, de mindig rájövök, hogy totál felesleges, a cég nem kéri senkitől, hogy megvédje, nincs rá szüksége.

Csak én vagyok ilyen hülye, hogy elmondom a véleményemet, semmi értelme, az idő majd úgyis eldönti, kinek van igaza.

2016. ápr. 18. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!