Kairos munka vélemények/tapasztalatok?
Vélemények/tapasztalatok?
Hogy működik? Sok pénzt kell beletenni, azért vagyok kíváncsi a véleményetekre.
"visszakapod a befektetett pénzed és még 150%-ot"
igen, ha végig minden oké. de ha a cég tényleg akkora, és tényleg még sokkal nagyobb lesz, akkor már csak a statisztika törvénye alapján is lesznek szélsőséges esetek:
x befizeti a kauciót, 2 hónap múlva tönkremegy a gépe, vagy ellopják, és nincs pénze újra - 2 hónapig ingyen dolgoztatta a cég, sőt, még ő fizetett rá. (valamennyit visszakapott persze, de a cég profitált a belépőjéből, plusz az általa végzett munkából is - ez utóbbi most legyen költői, de akkor is)
y elhalálozik 3 hónap múlva - etikus kairos duplán nyer rajta mert a belépője felét sem kapta még vissza, és még 3 hónapig pénzt is szerzett nekik.
a 100000 ft nem tudom milyen csomaggal jár havonta, de akinek havi 100000 a megváltás, mert nem talál más munkát, az biztos be tud szállni a 700valahány ezres csomaggal? inkább én kérdezem, hogy hol éltek. és hát igen, havi 100ezer ft jövedelmet azért nem neveznék bombaüzletnek.. főleg nem a technikai szolgáltatóiparban.
1. Ha ellopják a gépet vagy elromlik, szerezz másikat, használt gépet fillérekért kapsz.
2. Ha meghalsz, az utódod örökli és futtatja tovább a csomagot.
3. A taglétszám napról napra növekedik, március végi adatok szerint 100000, azóta már biztosan sokkal több.
Meg egyébként sem értem, miért van mindenki fennakadva a kaución.
A cég biztosítani akarja magának, hogy be legyen kapcsolva a géped, mert nem akarod elveszteni a kauciódat.
Egyébként meg visszakapod úgyis, hát nem mindegy?
Nem túl gyakori manapság olyan befektetés, ami egy év alatt 150% hasznot hoz, itt persze ezért munkát kell végezni, nem ingyen adják.
Egyébként meg a kutyát nem érdekli, hogy 100 000 vagy 120 000 tagja van a hálózatnak. Mire kimondasz egy időpontot, már nem annyi idő van.
Helyesbítek, nem befektetés, hanem otthonról végezhető online munka.
A befektetés mindig bizonytalan, tőzsdefüggő, le-vagy felfelé mehet, nehezen kiszámítható. Itt a munkabér fix.
most akkor befektetés vagy nem? miért jó a kairosnak, ha van 100.000 gép, akik fizettek belépőt, vagy sokkal többször ennyi, mivel nincs belépő, ha úgyis olyan nagyon biztonságos, hogy darabolja a fileokat és folyamatosan szórja szét?
persze, lehet futtatni 5 csomagot, de akkor annyival többel is kell beszállni, ne nézzél már hülyének.
továbbra sem láttam még olyan céget, ahol kauciót kell fizetned, hogy dolgozhass nekik (leszámítva persze a piramisjátékokat).
"A cég biztosítani akarja magának, hogy be legyen kapcsolva a géped, mert nem akarod elveszteni a kauciódat. "
A cégnek bőségesen elég lenne, ha nem fizetne annak akinek nincs bekapcsolva a gépe, ehhez nem kell kaució. Persze ezt ennyi ésszel nehéz megérteni... Egyértelmű piramisjáték.
"Egyébként meg visszakapod úgyis, hát nem mindegy? "
Muhaha, hát hogyne. Nem adnál nekem akkor egy milkát csak úgy, cserkészbecsszó visszaadom 5 hónap múlva!
Komolyan 6%-os, te ennyire ostoba nem lehetsz. Kizárt. Akkor viszont egy rosszindulatú szemétláda vagy, aki pontosan érti a piramisjáték lényegét és az utolsó utáni pillanatig akarja beszervezni a balekokat. Ez viszont szánalmas, menj el inkább dolgozni!
Köszönöm, ezt megérdemeltem, amiért még mindig írogatok ezen az oldalon, de mindig rájövök, hogy totál felesleges, a cég nem kéri senkitől, hogy megvédje, nincs rá szüksége.
Csak én vagyok ilyen hülye, hogy elmondom a véleményemet, semmi értelme, az idő majd úgyis eldönti, kinek van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!