Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kairos munka vélemények/tapasz...

Kairos munka vélemények/tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Vélemények/tapasztalatok?

Hogy működik? Sok pénzt kell beletenni, azért vagyok kíváncsi a véleményetekre.

2016. márc. 3. 00:21
 11/95 anonim válasza:
5%
2008-ban regisztráltam ide te madár!
2016. márc. 4. 12:39
 12/95 anonim ***** válasza:
89%

Aha, és annyit nem sikerült hozzászólni, hogy legyen egy %-od (ami talán 10 értékelés után generálódik). Hihető :)

MLM huszároknak egyre kevesebb az eszük.

2016. márc. 4. 12:58
 13/95 anonim ***** válasza:
89%

az tök jó, hogy vettél egy csomó új csomagot, meg a kocsidat is javítotad belőle, senki sem vitatja hogy az elején kapsz is vissza pénzt, de a mögötte lévő technikai tárhelyes dolog KAMU, technikailag egy HÜLYESÉG. Mutassatok már valakit, aki adatot tárol ténylegesen a kairosnál. Mint kiderült a Nissan és a Sony nem. Hülyék is lennének, ez egyszerűen nem így működik. Vetíthetsz itt, de ha elfogy a balek, aki beregel, akkor nem fgosz további pénzeket kapni.

Egyébként hónapok óta ígérik a bizonygatók a PwC auditálás eredményét is. Gondolom az sem igaz. Legalábbis ők nem tudnak róla :-)

2016. márc. 4. 14:51
 14/95 anonim válasza:
9%
Lehet mindenkinek véleménye,nekem tapasztalatom van!Senkinek semmi sem kötelező!!
2016. márc. 4. 20:32
 15/95 anonim ***** válasza:
0%
Ebben az egyben egyetértünk, nincs nyilvánosságra hozva a partnercégek listája, remélem hamarosan látni fogjuk,ki fizet a Kairosnak.
2016. márc. 5. 10:38
 16/95 anonim ***** válasza:
95%

Soha nem is lesz nyilvánosságra hozva mert senki az ég világon. Nincs olyan retardált cég aki a piaci ár sokszorosát fizeti, ráadásul úgy, hogy már maga az elképzelés is horribilis biztonsági kockázattal jár, ezt már egy első éves ITs is megmondja.

Továbbá TUDJUK, hogy semmit nem csinál a Kairos szoftvere, mert visszafejtették a forráskódot már réges régen. Nem kommunikál semmivel, nem használ sávszélességet és nem hoz létre semmilyen file-t, csak üres temp file-okat.

Ezek után aki ezt elhiszi és még pénzt is fizet be, az őszintén megérdemli...

2016. márc. 5. 10:42
 17/95 anonim ***** válasza:
89%
utolsó nagyon igazad van,soha nem is lesz nyilvánosságra hozva az ,hogy mely cégekkel állnak kapcsolatban,már jó pár hónapja ígérik,hogy majd most nyilvánosságra hozzák aztán sehol semmi.Igazából nincs is mit nyilvánosságra hozni hiszen senkivel nem állnak kapcsolatban.Mikor írtam a Sonynak és Nissannak olyan választ kaptam,hogy biztosíthatnak afelol,hogy semilyen kapcsolat nincs kozuk.....Persze ez a Kairos tagoknak mind kevés hisz ez oket nem érdekli,orulnek annak hogy minden hónapban tudják kiutalni a pénzt :D amit ok fizettek be és azt kapják vissza 5 hónapon keresztul,hogy hol van ebben a biznisz nem értem.....
2016. márc. 8. 17:59
 18/95 anonim ***** válasza:
0%
Mit nem értesz? Öt hónapig a befektetett pénzt kapják vissza, aztán hét hónapig a kamatot. Nem olyan bonyolult.
2016. márc. 8. 22:27
 19/95 anonim ***** válasza:
93%

"aztán hét hónapig a kamatot"

Ácsi! A szerződés szerint a Kairos nem pénzügyi szolgáltatásért - mint egy banknak, brókernek - fizet, hanem marketing-szolgáltatásért és az állítólagos "tárhelyért".

Mivel a kliens nem tárol semmit, nincs elosztott tárhely, ami bérbe lehet adni, így ezt az irreálisan magas hozamot valahonnan máshonnan kell beszerezni - ami gyanítom nem mainstream pénzügyi befektetésekből származik (a legrosszabb esetben pénzmosásból, ami az ukrajnai menedzsment-tagok, a kelet-európai bankok tekintetében nem elképzelhetetlen).

2016. márc. 9. 00:14
 20/95 anonim ***** válasza:
86%
Sehonnan sem jön "hozam", a saját befizetéseket és az új belépők befizetéseit osszák. Aztán ha csökken a befizetési tendencia majd lelépnek.
2016. márc. 9. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!