Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kairos munka vélemények/tapasz...

Kairos munka vélemények/tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Vélemények/tapasztalatok?

Hogy működik? Sok pénzt kell beletenni, azért vagyok kíváncsi a véleményetekre.

2016. márc. 3. 00:21
 21/95 anonim ***** válasza:
45%
Ha igazatok lesz, be fogom ismerni.
2016. márc. 9. 08:01
 22/95 anonim ***** válasza:
90%

Dehogy fogod. Sose ismerik be... Ismertem olyan zeekrewardsosat, aki még akkor sem ismerte be, hogy át lett baxva mikor már bilincsbe vitték el a cégtulajdonosokat. Még hónapokig hangoztatta, hogy ez csak tévedés és "újra fog éledni" a cég...

Mindenki más, aki meg előtte szervezkedett mint az őrült lapított, mint xar a fűben.

2016. márc. 9. 08:19
 23/95 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenki egyforma, ha igazad lesz, be fogom ismerni, és egyáltalán nem érdekel, mit gondolsz rólam. Maradjunk ennyiben, viszlát!
2016. márc. 9. 10:17
 24/95 anonim ***** válasza:
93%

Egyik fórumon találtam!"A CHIP magazin, ami évtizedek óta jelen van a nemzetközi piacon, és az informatikai élet valódi, elismert szereplője, 2015. decemberi számában "A hónap átverése" címmel írt cikket a cégről"

"Az is elhangzik, illetve a bűnözői társoldalakon le van írva, hogy szabadalmaztatott technológiára épül a titkosítás. Akkor kérek egy szabadalmi bejegyzés számot (az összes nemzet ilyen bejeegyzése elérhető, ellenőrizhető)"Az 5%-os tudna ilyet mondani nekunk?

2016. márc. 9. 20:34
 25/95 anonim ***** válasza:
89%
PwC auditálás eredménye mikor lesz már elérhető? hónapok óta hintik a kamut róla. A munkahelyemre mi kértünk tanusítványt, már rég nyilvános, pedig később kértük mint ahogy itt olvastam róla a Karios kapcsán..
2016. márc. 18. 15:33
 26/95 anonim válasza:
89%
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy miért kell befizetni pénzt?! :D Én adnám a gépet, én fizetem a rezsit, elektronikusan megy a regisztrálás is még egy darab borítékot sem kell feladni, adminisztrálni. Mire kell befizetni azt a sok pénzt? Mi "szkeptikusok" tudjuk, de kíváncsi vagyok azok válaszára, akik már benne vannak :D
2016. ápr. 13. 07:12
 27/95 anonim ***** válasza:
0%

Ezt hívják kauciónak.

Ha kiveszel egy albérletet, és a tulajdonos kauciót kér, azt mondod neki, hogy hagyjon békén, ez egy pilótajáték?

A kaució meghatározása a következő: a szerződés teljesítése esetén viszzaadandó összeg. Ez így megy a Kairosban is. Amennyiben teljesíted a rád eső részt, vagyis a napi 10 órát, a kauciódat vissza fogod kapni. Mivel nem szeretnéd ezt a pénzt elveszíteni, biztosan be fogod kapcsolni a gépedet, ezt akarja a cég. Ha a Tesco előtti bevásárlókocsiba tett 100 forintot sem akarod elveszteni és visszaviszed a kocsit a helyére, miért csodálkozol azon, hogy a cég garanciát szeretne arra, hogy bekapcsolod a gépedet?

Miért baj a kaució, ha ugyis visszakapod? Ez egy természetes dolog.

2016. ápr. 13. 08:05
 28/95 anonim ***** válasza:
86%

"Azt mondja már meg nekem valaki, hogy miért kell befizetni pénzt?!"

Mint minden piramis-/pilótajátéknál - igen, a Kairos is az, mivel a partnerek gépein elhelyezett kliensprogram nem csinál semmi érdemlegeset, nem nyújt "szolgáltatást", tehát nincs mit bérbe venni - a befizetett pénz állja a régi partnerek fizetségét.

"miért csodálkozol azon, hogy a cég garanciát szeretne arra, hogy bekapcsolod a gépedet?"

Ehhez nem kell kaució.

Ha bekapcsolja az ipse a gépét adott ideig, kap fizetséget, ha nem teljesíti a szerződésben leírtakat, nem kap fizetséget és szerződést bontanak.

2016. ápr. 13. 10:02
 29/95 anonim válasza:
87%

Jaja. Albérlet helyett én inkább munkahellyel példázok, hiszen nekem kéne tenni valamit azért, hogy pénzt kapjak. Elmész dolgozni befizetsz 600.000-t, majd fél éven át havi 100.000 fizetést kapsz... vagyis visszakapod a saját pénzedet.

Hogy fizetned kell azért, hogy dolgozhass eleve sántít. Továbbra is felesleges a "kaució". Ha dolgozol kapsz pénzt. Ha nem, akkor nem. Ennyi.

2016. ápr. 13. 10:46
 30/95 anonim ***** válasza:
0%
Fel sem merült benned hogy ez esetleg nem pilótajáték? Nem, mert te még hagyományosan gondolkodsz. Munka egy hónapig, éhbérért. Ott tényleg nem kell előre fizetni. Ez azonban egy vállalkozás, és tudomásul kell venni, hogy minden vállalkozáshoz befektetés kell. Tudom a magyar ember olyan, hogy nulla befektetéssel azonnal sok pénzt akar. Sajnos.
2016. ápr. 13. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!