Kairos munka vélemények/tapasztalatok?
Vélemények/tapasztalatok?
Hogy működik? Sok pénzt kell beletenni, azért vagyok kíváncsi a véleményetekre.
Dehogy fogod. Sose ismerik be... Ismertem olyan zeekrewardsosat, aki még akkor sem ismerte be, hogy át lett baxva mikor már bilincsbe vitték el a cégtulajdonosokat. Még hónapokig hangoztatta, hogy ez csak tévedés és "újra fog éledni" a cég...
Mindenki más, aki meg előtte szervezkedett mint az őrült lapított, mint xar a fűben.
Egyik fórumon találtam!"A CHIP magazin, ami évtizedek óta jelen van a nemzetközi piacon, és az informatikai élet valódi, elismert szereplője, 2015. decemberi számában "A hónap átverése" címmel írt cikket a cégről"
"Az is elhangzik, illetve a bűnözői társoldalakon le van írva, hogy szabadalmaztatott technológiára épül a titkosítás. Akkor kérek egy szabadalmi bejegyzés számot (az összes nemzet ilyen bejeegyzése elérhető, ellenőrizhető)"Az 5%-os tudna ilyet mondani nekunk?
Ezt hívják kauciónak.
Ha kiveszel egy albérletet, és a tulajdonos kauciót kér, azt mondod neki, hogy hagyjon békén, ez egy pilótajáték?
A kaució meghatározása a következő: a szerződés teljesítése esetén viszzaadandó összeg. Ez így megy a Kairosban is. Amennyiben teljesíted a rád eső részt, vagyis a napi 10 órát, a kauciódat vissza fogod kapni. Mivel nem szeretnéd ezt a pénzt elveszíteni, biztosan be fogod kapcsolni a gépedet, ezt akarja a cég. Ha a Tesco előtti bevásárlókocsiba tett 100 forintot sem akarod elveszteni és visszaviszed a kocsit a helyére, miért csodálkozol azon, hogy a cég garanciát szeretne arra, hogy bekapcsolod a gépedet?
Miért baj a kaució, ha ugyis visszakapod? Ez egy természetes dolog.
"Azt mondja már meg nekem valaki, hogy miért kell befizetni pénzt?!"
Mint minden piramis-/pilótajátéknál - igen, a Kairos is az, mivel a partnerek gépein elhelyezett kliensprogram nem csinál semmi érdemlegeset, nem nyújt "szolgáltatást", tehát nincs mit bérbe venni - a befizetett pénz állja a régi partnerek fizetségét.
"miért csodálkozol azon, hogy a cég garanciát szeretne arra, hogy bekapcsolod a gépedet?"
Ehhez nem kell kaució.
Ha bekapcsolja az ipse a gépét adott ideig, kap fizetséget, ha nem teljesíti a szerződésben leírtakat, nem kap fizetséget és szerződést bontanak.
Jaja. Albérlet helyett én inkább munkahellyel példázok, hiszen nekem kéne tenni valamit azért, hogy pénzt kapjak. Elmész dolgozni befizetsz 600.000-t, majd fél éven át havi 100.000 fizetést kapsz... vagyis visszakapod a saját pénzedet.
Hogy fizetned kell azért, hogy dolgozhass eleve sántít. Továbbra is felesleges a "kaució". Ha dolgozol kapsz pénzt. Ha nem, akkor nem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!