Elvállalnátok egy olyan munkát, amit már a megkezdése előtt gyűlöltök?
Nem vállalnám el. Volt már olyan munkám, amit alig vártam, hogy otthagyhassak. Nem elsősorban a munka miatt, hanem a munkahely miatt.
Ha van más lehetőséged, válassz mást! Bár nem egyenes dolog, de ha ennyire borotvaélen táncolsz, akkor találj ki valamit, ami miatt nem vállalod el - ha már az nem számít, hogy te mit szeretnél és mit nem a családodnak.
De kedvesek vagytok, köszi!
Nagy balhé lesz, ha nem, látom előre, remélem kibírom, szerintem nem fognak hozzám szólni vagy fél évig.
Mindegy, kibírom!
Remélem!
Ha szereted a mostani munkádat, akkor megértem, hogy nem akarod otthagyni valamiért, amit nem akarsz.
A családod pedig megéri a pénzét. Azért megkérdezhettek volna téged is mielőtt leszerveznek mindent a hátad mögött...
De kérdezd meg finoman, hogy mi volna ha inkább nem.
Az a legrosszabb ha meg sem kérdezed.
Nézzük a szélsőségesebb helyzeteket:
Maradsz:
-Megutál a családod
Mész:
-Megutálod a munkádat
-Megutálod a családod (mert miattuk kell ezt csinálnod)
-Megutálod a munkatársakat
-Megutálnak a munkatársak
-Megutálod a napokat szombat kivételével
-Rosszkor mondanak rossz dolgot neked, te esetleg olyat mondasz vissza amitől a családod is megutálhat. Meg amúgyis ennek a sz.. gyereknek semmi nem jó! Kerítek neki itt munkahelyet, oszt még pampog hogy nincs pénze depressziótablettára..
Najó, elég szélsőséges, de 1-2-t válogass belőlük :)
Ha úgy döntesz hogy elvállalod, szívesen látunk a depresszió részlegen :)
Jaj ne vallald el. en egyszer csinaltam ilyet 6 honap utan szo szerint belebetegedtem. magas lett a vernyomasom a gyomrom csomoban volt minden munkaba indulas elott.
9 honap utan hagytam ott de ma harmincvalahany evvel kesobb is egy remalom ha eszembe jut. ha nem eletfontossagu akkor sose csinalj ilyet. majd megbekul a csalad es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!