Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vólt már hátrányod álláskeresé...

Vólt már hátrányod álláskeresésnél, abból hogy nem volt facebook profilod?

Figyelt kérdés
Pl mondták, hogy nincsen facebok profilod sem, nem vagy csapatjátékos vagy ilyenek ?
2015. jún. 20. 20:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Az is közösségi profil. Az is jó sztem. Akkor mégiscsak nézik a közösségi profilokat, lehet az FB-t is és később, ha több senioros lesz majd aszerint is szelektálnak. Lehetséges..."

nem szelektálnak közösségi oldal szerint, a linkedin arra jó, hogy megtaláljanak a fejvadászok és munkáltatók - de attól, hogy nincs, még nincs hátrányban az ember..

amúgy nem tudom, honnan röppennek fel a hülye hírek mostanában, hogy a facebook profil alapján választanak a munkáltatók...a szaktudás számít, nem a hülye közösségi média

2015. jún. 21. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:

"Előző rendszerben szerezted a munkád? Akkor amikor az IWIW volt divat és neked pont volt? amúgy ja, de okos vagyok, csak úgy megsúgom :D "

Nem, konkrétan idén kezdtem dolgozni. Ne oszd az észt, ha nincs miből.

2015. jún. 21. 22:54
 13/13 anonim ***** válasza:

"Ahhoz van köze, hogy mennyire vagy szocializálódott ember. A csapatjátékos ma fontosabb, mint a szakképzettség ! "

Ilyen hülyeséget sem olvass az ember sűrűn. Elárulom neked, hogy a facebook nem sokat ér, és szinte egy céget sem érdekel. A legtöbb embernek akinek van facebookja teljesen blokkolja, a barátain kívül senki semmit nem lát. Nem attól lesz valaki csapatjátékos ha ezer képet felrak magáról, hogy éppen mit csinál, hol van. Nem attól lesz csapatjátékos ha éppen kiírja, hogy elmegy sz@rni. A szocializálódott ember nem a gép előtt ül egész nap mint pl: a facebook függők hanem személyesen barátkozik, kommunikál.

Azt meg nekem senki ne mondja, hogy előbb felvesznek egy facebook függőt mert ő rajta van, bár semmihez nem ért, de csapatjátékos mint azt akinek több évi gyakorlata van de nincs facebookja. Attól, hogy valakinek nincs még ugyanúgy csapatjátékos.

Nekem szerintem már törölték a facebookomat, mert évek óta meg sem nyitottam. Végül is a nevemen kívül semmi nincs rajta. Ennek ellenére napi szinten találkozom barátokkal, családjaimmal. Nem egy monitoron keresztül beszélgetünk, hanem összeülünk és egy kávé mellett kommunikálunk. Mint a régi szép időkben.

2015. jún. 22. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!