Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » álláskeresésnél fel kell...

álláskeresésnél fel kell menni inden cég honlapjára a karrierlehtőségekhez? Nincsenek ömlesztve valahol nagy cégek ajánlatai? (NAV, MÁK, Eon, Vízügy, stb vagy egyéb kereskedelmi cégek)

Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb. ezer karrierportal van, csak a google-t kene tudni hasznalni. Ha erre sem vagy kepes, megis milyen munkara lennel alkalmas?
2015. jún. 8. 16:15
 2/6 A kérdező kommentje:
hát a proffesion speciel nem tudom mire jó, kb 10-15 évet voltam rajta..meg még páron. és akkor az adataimmal, önéletrjzommal..
2015. jún. 8. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak felregisztrálsz és várod, hogy a munkáltató megkeressen, akkor jó várakozást!
2015. jún. 8. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Engem megkerestek Profession oldalán keresztül. Páromat is. Szoval ilyen is van.

Igaz, mindketten aktivan kerestünk munkát magunk is de végül minket találtak meg a munkaadók. Más-más időpont és cég de most is ott dolgozunk.

2015. jún. 8. 17:45
 5/6 A kérdező kommentje:
de érdekes, eddig csak azt hallottam hogy mindenki azt mondta feleseges regizni oda
2015. jún. 8. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:

"de érdekes, eddig csak azt hallottam hogy mindenki azt mondta feleseges regizni oda"

Dehogy felesleges. Rengeteg munkát hirdetnek ott, nézd meg jobban.

Persze jellemzően valamennyire tanult embereket keresnek ott, szóval ha valakinek csak 8 általános van és semmihez se ért, akkor profession se fog csodát tenni.

2015. jún. 9. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!