Elfogadjam az exemtől az álláslehetőséget?
Menj oda dolgozni, az a fontos, hogy legyen munkád. Főleg, hogy nem nagyon találsz mást.
Ott pedig próbálj tőle három lépést tartani. Az elején tudatosítsd, hogy ez munkahely és ne tévedjen ebben! Meg, ha lehet, ne rúgasson ki: se azzal, hogy "ostromol", se akkor, ha nem jön össze neki veled az újrázás, merő bosszúból.
Ha elfogadná a szakítást, nem akarna közel tudni magához, mert az nehezebbé teszi lezárni az 5 évet. Ezt az ajánlatot nem azért kaptad, hogy rendezd az életed nélküle. Ha nem adódik más lehetőség, akkor gondolom el fogod fogadni, de egy átmeneti rosszabb munka is jobb annál, hogy az exed lekötelezettje legyél.
Én is voltam naiv, szívességet ajánlottak nekem, amire nagyon vágytam, de a pasi nyilvánvalóan nyomult rám, úgyhogy visszautasítottam. Elmondtam neki fehéren-feketén, hogy van párom, és nem akarom kihasználni a jóindulatát, ne azért ajánlgassa a dolgot, mert valamit vár cserébe.. Egy hónap alatt többször beszéltünk erről, és látszólag tudomásul vette, baráti alapon viszont még mindig tartotta az ajánlatát. Én hülye elfogadtam.. aztán persze bejött, amitől tartottam. Nagyon kellemetlen, megalázó és felháborító volt a szituáció. Én már nem bízom olyanok szívességeiben, akik nyilvánvalóan olyasmit akarnak cserébe, amit nem adhatok meg nekik.
Természetesen fogadd el. Ha nem jön be, akkor is jobb úgy melót keresni, hogy van egy fix helyed, mint munkanélküliként.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!