Apám nekem akarja adni a régi autóját ingyen (1998-as vw passat), de nem tudom elfogadjam e? Ti elfogadnátok?
Világ életemben mindenért magam dolgoztam meg 18 éves korom óta,még a zoknikat,vagy legapróbb dolgokat is magamnak vettem.Most vett egy új autót magának és azt mondta nekem akarja adni a régit,ingyen bérmentve.Furcsa mert én soha nem fogadtam el ilyen nagyobb értékű tárgyat.Tudom hülye kérdés,mert lényegében az ember kap egy ingyen autót.Elötte már volt autóm,de el kellett adnom ésmár jó pár éve nincs.
Ti elfogadnátok?
Hogy némelyik családokban mik mennek...
Ez nálunk természetes dolog hogy odaadja én meg elfogadom és hajtom. 1998-as szoval nen egy tul nagy erteku. Apad vett egy újat. Nem kell neki. Inkább adja oda neked mint hogy az udvarában szétrohadjon vagy eladja fillérekért... Nem fogja használni csak tonkremenne. Ez természtes dolog hogy ha nincs pénzed hogy vegyél akkor kapsz egyet tőle. Nálunk még mondanám is faternak hogy adja nekem. Nem hogy gondolkodnek hogy elfogadjam e.
ma 15:33
Nem tudom visszaélne e vele,nem úgy ismerem.Bár nem tudom visszaélés alatt mit értesz vagy mivel és hogyan élhetne vissza hogy ad egy autót?
ma 15:48
Ez az hogy elötte még szervízbe is elviszi,azt mondta nekem úgy nem adja oda hogy bármi hiba lenne rajta.Szóval ami olyan azt mindent kifog rajta cserélni.
6 Aztán jön a következő probléma a következő hónapba. Öreg autót nem szabad vásárolni. Főleg nem olyat aminek az alkatrésze aranyárban van. Meg a súlyadója az egekben. Ezt jegyezd meg.
VW-t max.5 éves korig, és nem leharcoltat szabad venni, 10 évesként meg bármennyire is jó volt tovább kell adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!