Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A jövő héten lesz meddőségi...

A jövő héten lesz meddőségi kivizsgálásom és ma kaptam 2 álláslehetőséget mivel munkanélküli vagyok. Elfogadjam a munkát és ne menjek kivizsgálásra vagy inkább menjek?

Figyelt kérdés
20 éves lány
2008. febr. 4. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Én ha a te helyedbe lennék a vizsgálatra mennék el. Bizti a munka is fontos, de a baba ügy annál is fontosabb! Munka még lehet ezer, de baba már nem annyira! :))
2008. febr. 4. 18:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Ohh köszi a válaszod nagyon sokat segít mert olyan tanácstalan vagyok!Igen tudom hogy fontosabb csak ha sikerülne a baba aminek nagyon örülnék és már betölti majd a 3 évet akkor mi lesz a munkával hogyan fogok igy munkát taláni???:((
2008. febr. 4. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Én most 25 éves vok, mi is babát szeretnénk, csak 1,5 hónapja próbálkozunk még. Eddig alig volt munkám, max félév colt a legtöbb. Jelenleg sincs semmi munkám sajna. Kb 2 hét múlva fog kiderülni, hogy sikerült-e terherbe esnem. Ha igen, és +lesz a teszt, nem is biztos hogy fogok majd munkát keresni. Úgysem bírnék sokáig ott lenni, vidékről bejárni, a tömeben lenni, stb. Ha találok is vmit, max 3-4 hónapig leszek, lennék csak ott. fiatalok vagyunk még, első legyen a baba! szorítok ám! :-)))))))))))
2008. febr. 4. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lehetne mindkettőt? Vagyis elvállalni a munkát, és megmondani, hogy a jövő héten van egy nap halaszthatatlan elfoglaltságod. (Illetve nem tudom, hogyan zajlik egy ilyen kivizsgálás, abból indulok ki, hogy lezajlik egy napon.) Szerintem meg lehetne próbálni.
2008. febr. 4. 19:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát ez a kivizsgálás eltarthat akár 2 hónapig is és nem semmi összeg pl egy sperma vizsgálat 15000 ft :(( áhh nem tudom mit csináljak :(((
2008. febr. 4. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

VIZSGÁLAT, BABA A LEGFONOTSABB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)))))))))

2008. febr. 4. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nehéz helyzet,én is hasonló cipőben járok,csak mi 2 éve várunk a babára,24 éves vagyok.Most vagyok állás keresőben,de ha a baba összejön,a párommal megbeszéltük,hogy akkor nincs munka,a baba az első.Amíg a baba növekszik,addig elvégezhetsz egy-két sulit támogatással,és utána még könnyebb munkát keresni,bár az tény,hogy nem szeretik a munkaadók a kisgyermekes anyákat(tisztelet a kivételnek),de a várandós nőket sem,ha miután felvették dolgozni,bejelenti,hogy babát vár.Menj kivizsgálásra,és sok sikert.Egy öreg róka
2008. febr. 5. 11:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen mi is lassan már 3 éve próbálkozunk és azt hiszem tényleg a vizsgálat mellett maradok bár nem tudom hogy fogom fizetni a dolgokat :S
2008. febr. 5. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!