Szerintetek elfogadjam a keresztanyaságot?
nos utolsó írásodra válaszolva igen kicsivel több felelősséged is van mint egy nem kereszt szülő embernek, jobban benne vagy az életében, de azért ne kényeztesd el, később pórul járhat ez miatt.
Amúgy igen, én elfogadnám a helyedben!!
Sok sikert neked/nektek! :)
Semmivel nem több felelősség keresztanyának lenni. Ugyan úgy vigyáznál rá néha, játszanál vele, szeretnéd sztem akkor is ha nem a keresztanyja lennél. Csak egy kicsit talán közelebbi kapcsolatot jelöl, de semmivel nem több felelősséget.
Jah és amíg ilyen fiatal vagy, úgy sem nagyon bízzák rád h legyen nállad mondjuk egy hétig. :D
Én simán elválalnám.
Tisztázzátok, hogy ki mit gondol a keresztanyaságról, milyen feladatokkal kéne járnia optimális esetben.
Aztán gondold át, meg tudsz-e ennek felelni.
Lehet, hogy ő semmit sem vár el, csak szeretné, ha meg lenne keresztelve a gyereke, ebben az esetben magadban kell átgondolnod, hogy nem éreznéd-e kényelmetlennek ezt a szerepet akármilyen okból is.
Ne engedj az olyan szövegnek, hogy de hát akkor kit kérjek fel? Ha korainak érzed, nem kell igent mondanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!