Egy állásinterjún minek kérdeznek rá olyasmire, ami a napnál világosabban benne van az életrajzban?
Vagyis pár éve végzett vagyok, és rákérdeznek: eddigi szakmai tapasztalatok? Ott vannak az életrajzban feketén fehéren idő munkahely státusz felsorolva.
Jön a kérdés: egyéb idevágó munkahely?
???
Mi a francra gondolt? Mi az hogy egyéb?
Gondolják hogy 20 évet dolgoztam valahol csak elfelejtettem beírni.
Teljesen reális életszerű ugye: ja még voltam az IBM-nél vezető rendszermérnök 20 évet. Nem írtam be? A francba hogy épp ezt felejtettem el!
De a 30 év Microsoftnál eltöltött évem ott van ugye? Na jól van. Azt hittem már az is kifelejtődött.
???
És még HR-es hülye p**csa aki felvételiztet pénzt is kap ezért.
"És voltak olyan primitívek, hogy százalékos eredményt közöltek. A teszt: 97%-os lett. "
Fáj az igazság, hogy még a szakmádban sem tudsz 100%-os lenni (ha már az életed egy csőd, ha jól veszem ki...)
Hozz ide nekem egy 100%-os valakit.
Kíváncsian várom.
Aki a szakmájában mindent de mindent 100%-ig tud.
(Ja a keresztények mindenható-mindentudó Istenét leszámítva persze).
>>>Fáj az igazság, hogy még a szakmádban sem tudsz 100%-os lenni
Kinél igen, kinél nem.
Mondjuk a szoliban narancssárgára aszalt "perfekt" angol prostinál garantáltan jobb vagyok.
>>>aki azt hiszi, hogy jobb, mint munkatársai.
nem, kérdező, nem volt fölös ember...
egyszerűen olyan helyzetbe hoztak, ahol kiderültek a személyiséged részletei.
Nem minden a szakmai tudásod.
Könnyen lehet, hogy a nő nálad ezerszer jobban tud angolul, csk éppen az volt a dolga, hogy kihozzon a sodrodból.
"Mondjuk a szoliban narancssárgára aszalt "perfekt" angol prostinál garantáltan jobb vagyok."
Dehogy vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!