Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy állásinterjún minek...

Egy állásinterjún minek kérdeznek rá olyasmire, ami a napnál világosabban benne van az életrajzban?

Figyelt kérdés

Vagyis pár éve végzett vagyok, és rákérdeznek: eddigi szakmai tapasztalatok? Ott vannak az életrajzban feketén fehéren idő munkahely státusz felsorolva.

Jön a kérdés: egyéb idevágó munkahely?

???

Mi a francra gondolt? Mi az hogy egyéb?

Gondolják hogy 20 évet dolgoztam valahol csak elfelejtettem beírni.

Teljesen reális életszerű ugye: ja még voltam az IBM-nél vezető rendszermérnök 20 évet. Nem írtam be? A francba hogy épp ezt felejtettem el!

De a 30 év Microsoftnál eltöltött évem ott van ugye? Na jól van. Azt hittem már az is kifelejtődött.

???

És még HR-es hülye p**csa aki felvételiztet pénzt is kap ezért.

2014. jún. 28. 10:27
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
73%
Arrogáns, pökhendi és fontoskodó vagy, csapatmunkára abszolút alkalmatlan. Nekem sem kellettél volna, lehetsz akármilyen zseni. Ha ennyire tudod a tutit, csinálj saját vállalkozást, ott az lesz, amit te kitalálsz. A vállalati, főleg multinacionális céges környezet nem passzol hozzád, csak szítanád a konfliktusokat, ami hosszú távon több kárt okoz, mint amennyi hasznot a zsenid hajt.
2014. jún. 29. 10:50
 52/60 anonim ***** válasza:
12%
Kerdezo, te egyszeruen sik hulye vagy, hozza agresziv is, es valoszinuleg valami psziches problemad is van, mert egyszeruen figyelmen hagyod azokat az irasokat, amik nem illeszkednek a koncepciodba. En a helyedben inkabb elbujnek valahova, nem pedig meg a neten vernem a nyalam.
2014. jún. 29. 11:00
 53/60 anonim ***** válasza:
12%

"És voltak olyan primitívek, hogy százalékos eredményt közöltek. A teszt: 97%-os lett. "

Fáj az igazság, hogy még a szakmádban sem tudsz 100%-os lenni (ha már az életed egy csőd, ha jól veszem ki...)

2014. jún. 29. 11:06
 54/60 anonim ***** válasza:
36%
Őszintén, mit nem tudsz felfogni azon, hogy a személyiséged is baromi sokat számít a felvételin? Arrogáns, pöffeszkedő alak vagy, aki azt hiszi, hogy jobb, mint munkatársai. Ilyen ember sehova nem kell.
2014. jún. 29. 11:57
 55/60 A kérdező kommentje:

Hozz ide nekem egy 100%-os valakit.

Kíváncsian várom.

Aki a szakmájában mindent de mindent 100%-ig tud.

(Ja a keresztények mindenható-mindentudó Istenét leszámítva persze).

>>>Fáj az igazság, hogy még a szakmádban sem tudsz 100%-os lenni

2014. jún. 29. 12:11
 56/60 A kérdező kommentje:

Kinél igen, kinél nem.

Mondjuk a szoliban narancssárgára aszalt "perfekt" angol prostinál garantáltan jobb vagyok.

>>>aki azt hiszi, hogy jobb, mint munkatársai.

2014. jún. 29. 12:14
 57/60 anonim ***** válasza:
Nem érted. Amíg ilyen a mentalitásod, addig sehova nem fogsz kelleni. Egy db munkáltatót nem érdekel, hogy te jobb vagy egy jelenlegi alkalmazottjánál. Az érdekli, hogy képes vagy-e beilleszkedni a fennálló vállalati kultúrába. Te nem vagy képes, mert arrogáns p_cs vagy. End of story.
2014. jún. 29. 12:21
 58/60 anonim ***** válasza:
Bőven akad - de egy 1 órás pár oldalas szakmai kérdéssoron vagy beszélgetésen nyilvánvalóan nem is tudták volna a legalapabb szakmát sem 100%-ra kikérdezni.
2014. jún. 29. 12:30
 59/60 anonim ***** válasza:
24%

nem, kérdező, nem volt fölös ember...

egyszerűen olyan helyzetbe hoztak, ahol kiderültek a személyiséged részletei.

Nem minden a szakmai tudásod.

Könnyen lehet, hogy a nő nálad ezerszer jobban tud angolul, csk éppen az volt a dolga, hogy kihozzon a sodrodból.

2014. jún. 29. 14:08
 60/60 anonim ***** válasza:
36%

"Mondjuk a szoliban narancssárgára aszalt "perfekt" angol prostinál garantáltan jobb vagyok."

Dehogy vagy...

2014. jún. 29. 15:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!