Egy állásinterjún minek kérdeznek rá olyasmire, ami a napnál világosabban benne van az életrajzban?
Vagyis pár éve végzett vagyok, és rákérdeznek: eddigi szakmai tapasztalatok? Ott vannak az életrajzban feketén fehéren idő munkahely státusz felsorolva.
Jön a kérdés: egyéb idevágó munkahely?
???
Mi a francra gondolt? Mi az hogy egyéb?
Gondolják hogy 20 évet dolgoztam valahol csak elfelejtettem beírni.
Teljesen reális életszerű ugye: ja még voltam az IBM-nél vezető rendszermérnök 20 évet. Nem írtam be? A francba hogy épp ezt felejtettem el!
De a 30 év Microsoftnál eltöltött évem ott van ugye? Na jól van. Azt hittem már az is kifelejtődött.
???
És még HR-es hülye p**csa aki felvételiztet pénzt is kap ezért.
Nem vagyok hajlandó 5 percig se tolerálni egy verebet aki előadja magát mintha sasmadár lenne.
Egy normális világban egy ilyen p**csa ott lenne ahova való: az utcasarkon.
>>>>
ha 5 percig sem vagy képes másokat tolerálni nem fognak sehova sem fölvenni.
Apukám el vagy te tévedve.
Tudod ki engedheti meg magának ezt a stílust? Egy kiemelkedően jó szakember, aki már valami különlegeset letett az asztalra. Ő megengedheti magának.
Te szemmel láthatóan maximum középszerű vagy (de inkább az sem), úgyhogy ne várd, hogy bárkinek be fog jönni ez a nyomorult stílus egy állásinterjún.
De ha neked jó segélyen élni - szíved joga.
"Ezek döntenek meglett munkatapasztalattal rendelkező emberek felett?"
Nem ok dontenek, a teruleti vezeto dont, akinek az ember kell. A HR-esek eloszurest vegeznek a palyazok kozott.
Egyebkent meg nem kell oket lenezni, a tobbseguk messze nem ilyen ahogy leirod. Ez is egy szakma.
Egyebkent meg az ilyen nagyarcu, bekepzelt s..gfejek nyilvan nem kellenek sehova, kabe mindenki lexarja egy ilyen produkcio utan hogy mit tudsz. Onnantol kezdve az lenyegtelenne valik. Egy nagy cegnel sokkal fontosabb mennyire tudsz egyutt dolgozni a csapattal, hogyan tudsz kommunikalni, es mennyire tudod elviselni azokat a dolgokat amik nem tetszenek.
Te lathatoan nem vagy ezen kepessegek birtokaban. Az ilyenek mint te egyebkent is erosen tul szoktak becsulni a sajat szakmai tudasukat. Is.
Mert sok a jelentkező.
a képlet nagyon egyszerű:
Munkaadónak adott munkára kell a lehető legjobb ember. Ha sok jelentkező van megteheti, hogy sok körös az interjú. Ennyi
Nem vagyok. Sehol se írtam hogy az vagyok.
Állásban vagyok.
Csak keresem a jobbat.
>>>>még mindig munkanélküli vagy
Na ja.
Alacsonyabb tudású végzi a szűrést a nagyobb tudásúak között.
Értem.
Egy gazella mondja meg az oroszlánnak hogyan kell vadászni.
Világos.
Ez a világ megérett valóban az atomvillanásra.
>>>HR-esek eloszurest vegeznek a palyazok kozott
Ne akarj már hülyébbnek tűnni, mint amilyen alapjáraton is vagy...
Nem azt vizsgálja egy HR-es, hogy te milyen ügyesen kezeled a CNC gépet. Nem a szakmai tudásod vizsgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!