Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy állásinterjún minek...

Egy állásinterjún minek kérdeznek rá olyasmire, ami a napnál világosabban benne van az életrajzban?

Figyelt kérdés

Vagyis pár éve végzett vagyok, és rákérdeznek: eddigi szakmai tapasztalatok? Ott vannak az életrajzban feketén fehéren idő munkahely státusz felsorolva.

Jön a kérdés: egyéb idevágó munkahely?

???

Mi a francra gondolt? Mi az hogy egyéb?

Gondolják hogy 20 évet dolgoztam valahol csak elfelejtettem beírni.

Teljesen reális életszerű ugye: ja még voltam az IBM-nél vezető rendszermérnök 20 évet. Nem írtam be? A francba hogy épp ezt felejtettem el!

De a 30 év Microsoftnál eltöltött évem ott van ugye? Na jól van. Azt hittem már az is kifelejtődött.

???

És még HR-es hülye p**csa aki felvételiztet pénzt is kap ezért.

2014. jún. 28. 10:27
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
72%
Azt probaljuk elmagyarazni, hogy a problema a kerdezovel van es nem a HResekkel. Azt probaljuk elmagyarazni hogyha allast keresel es interjura mesz, akkor ne egy nagykepu kocsog legyel, mert akkor nem kapod meg az allast. Segiteni probalunk.
2014. jún. 28. 23:56
 42/60 anonim ***** válasza:
12%

"Azt szabad megtudnom, 59%-os, akkor miért vagy itt egész nap? hogy idézgetsz régi kérdéseket, biztos sokat vagy itt -hogy fér bele a munkádba? "

Mi közöd hozzá, hogy miért vagyok az oldalon? Amit belinkeltem azok nem régi kérdések. Pár naposak. Nem volt nehéz rájuk visszaemlékeznem. Naponta ír ki kérdéseket, hogy itt sírjon.

2014. jún. 29. 00:00
 43/60 anonim ***** válasza:

"-igen, épp ezért kéne segíteni -avagy nem azért vagy itt a gyakorin?"

Ha valaki ennyire gyökér ott már kár a gőzért, csak a szívlapát segít.

2014. jún. 29. 00:05
 44/60 anonim ***** válasza:

Az a közöm, hogy miért fölényeskedsz,azzal, akinek nincs állása, és "nem megy olyan jól", mint másnak. És érdekelne, hol lehet ilyen állást találni, ahol ez a legnagyobb gond, hogy ki-hányszor-mit kérdez a gyakorin?

Jól van, jó éjszakát.

2014. jún. 29. 00:06
 45/60 anonim ***** válasza:

"érdekelne, hol lehet ilyen állást találni,"

olyat, ahol szombaton nem dolgozik az ember? Azért van nem 1-2 ilyen...

2014. jún. 29. 00:09
 46/60 anonim ***** válasza:

"Az a közöm, hogy miért fölényeskedsz,azzal, akinek nincs állása"

Ezt melyik írásomból vetted ki? Csak úgy érdekelne.....

Jah, egyébként igen, szombaton én épp nem dolgozom. De akár diák is lehetnék, avagy nyugdíjas.....

2014. jún. 29. 00:32
 47/60 anonim ***** válasza:
79%

Ez a vita teljesen meddő. A kérdezőnek segítségre van szüksége, de azt nem itt, hanem egy pszichológiai szakrendelésen vagy személyiség fejlesztő tréningen kaphatja meg.

Elmondták szép szóval, normálisan, miért és mire való a HR. Akkor elkezdett ordenáré módon baromságokat okádni. Miért kellene, hogy ezek után bárki kulturáltan viszonyuljon hozzá?

Mér egyszer, utoljára leírom: a HR nem a szakmai alkalmasságot vizsgálja, azt a szakinterjúztatók, vagy a csoportvezető ítéli meg. A HR feladata, hogy kiszórja azokat a jelentkezőket, akik nem tudnának beilleszkedni a vállalati kultúrába. Ha a kérdező valóban úgy viselkedett, ahogy leírta, abszolút indokolható és szükséges, hogy már a HR-es körön kidobják.

Megjegyzem, a kérdező írása alapján az interjún a főnök is jelen volt, végső soron pedig mindig a főnök (vagy csapatvezető) dönti el, kit vesz fel, nem a HR.

2014. jún. 29. 10:02
 48/60 A kérdező kommentje:

Vagyis lefordítva: akkor volt egy fölös ember ott.

De amit mondtam tartom, és 100% biztos vagyok benne hogy nekem van igazam: nekem a pofámról leégne a bőr, és fület-farkat behúzva elsunnyognék, ha nagy pofával odaülnék vizsgáztatni, és kiderülne, a vizsgáztatott többet tud mint én, a vizsgáztató.

Nonszensz.

Mintha műtét közben a beteg kivenné az orvos kezéből a szikét, mert az orvosnak fingjka se lenne hova kell vágni, a beteg meg tudja.

!!!

Akkor az az orvos ott helyben repüljön.

>>>>

Megjegyzem, a kérdező írása alapján az interjún a főnök is jelen volt, végső soron pedig mindig a főnök (vagy csapatvezető) dönti el, kit vesz fel, nem a HR.

2014. jún. 29. 10:05
 49/60 A kérdező kommentje:

Ja értem. De akkor minek a HR-es? Akkor nevek be egy kalapba, egy vadidegent behívunk az utcáról: na húzzon egyet!

És az lesz a felvett ember.

Ehhez felesleges jó fizetésű műkörmös agyhalott plázacica.

Szimpátia alapján: hát akkor a 90 éves 4 elemis analfabéta Mari nénike is tud dönteni.

>>>Mivel egy jobb allasra sok jelentkezo van, olyan nagyot nem lehet hibazni, igy 10 egyforma jelentkezo kozul a legszimpatikusabbat valasztjak.

2014. jún. 29. 10:09
 50/60 A kérdező kommentje:

Ja, teljes képhez: nem ott estem ki.

Utána volt szakmai feladatsor is.

És voltak olyan primitívek, hogy százalékos eredményt közöltek. A teszt: 97%-os lett.

Nyilván volt egy 97,1 %-os is. A szomszéd Józsi lehetett, a főnök csókosa. Nyilván.

>>>

hogy már a HR-es körön kidobják

2014. jún. 29. 10:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!