Egy állásinterjún minek kérdeznek rá olyasmire, ami a napnál világosabban benne van az életrajzban?
Vagyis pár éve végzett vagyok, és rákérdeznek: eddigi szakmai tapasztalatok? Ott vannak az életrajzban feketén fehéren idő munkahely státusz felsorolva.
Jön a kérdés: egyéb idevágó munkahely?
???
Mi a francra gondolt? Mi az hogy egyéb?
Gondolják hogy 20 évet dolgoztam valahol csak elfelejtettem beírni.
Teljesen reális életszerű ugye: ja még voltam az IBM-nél vezető rendszermérnök 20 évet. Nem írtam be? A francba hogy épp ezt felejtettem el!
De a 30 év Microsoftnál eltöltött évem ott van ugye? Na jól van. Azt hittem már az is kifelejtődött.
???
És még HR-es hülye p**csa aki felvételiztet pénzt is kap ezért.
Ühüm. És őket ki szűri?
Ki az a barom aki odaültet fluent englisht teszteltetni egy p*csát aki maga se tud angolul?
Ki az a barom aki számítógépet ad egy olyan prosti kezébe, aki egy ujjal pötyög mint egy ötéves?
Ki az a barom, aki odaültet egy olyanp**csát akitől a munkahelyi vertikális és horizontális struktúráról érdeklődtem-és csak pislogott?
Ja, kiderült, nem szabad bonyolult szavakat használni: vertikális. Mit tudja az mit jelent.
De ha azt mondtam volna csokicső meg szoli na azt tudta volna.
>>>Ők azzal foglalkoznak, hogy kiszórják

Tökéletesen alkalmatlan vagy arra, hogy együtt dolgozz emberekkel. Ilyen mentalitással legyél magánvállalkozó és szerezz 1db alkalmazottat, aki tartja az ügyfelekkel a kapcsolatot, mert ha neked kell, akkor becsődölsz a fenébe. Amíg így viszonyulsz emberekhez, addig egyetlen nagyobb cég sem fog alkalmazni, maradnak a szutyok KKV melók, harmadannyi fizetéssel.
Remélem még folytatod a hőbörgést, igazán szórakoztató a vergődésed.

Neked igen komoly kisebbségi komplexusaid vannak, netalántán még a nőknél is kudarcok érhettek..
Kezeltesd magad, az lesz a legjobb.
btw nálunk a legtöbb HR-es férfi, mindegyik tud 10 ujjal gépelni és ismernek olyan bonyolult szavakat, mint a vertikális és a horizontális. De biztos a mi cégünk a különleges...

"Alacsonyabb tudású végzi a szűrést a nagyobb tudásúak között. "
Mondom en hogy nagyon komoly problemaid vannak a valosaggal kapcsolatban. A HR-es nem szakmai tudas alapjan szur. A szakmai tudas egyebkent is csak egy parameter a tobb tucat mellett, amiket egy allas betoltesenel vizsgalnak es sulyoznak.
De csak hoborogj tovabb nyugodtan, szerintem elegge tanulsagos ahogy hulyet csinalsz magadbol.

Szar lehet, hogy mindenki idióta csak te vagy helikopter. Normális választ tőlem ne várj, azt már megtették az előttem szólók.
Inkább élj tovább az álomvilágodban, ahol azt gondolhatod, hogy a szakmai képzettség az egyetlen fontos szempont egy állás betöltésénél és hogy a HResek pont arra kíváncsiak.
ja értem. tehát az angolban az igeidők megfelelő alkalmazása "szakmai" kérdés.
értettem.
a cég alapvető felépítésének ismerete "szakmai" kérdés.
értettem.
világos.
a boltba kimehetek tejért vagy az is szakmai kérdés?
>>>
tehát ha te kérdezel a HR-s nőtől szakmai kérdést, arra nem tudja a választ, az nem azt jelenti, hogy hü*e
Hát arra nem is lehet kíváncsi, mert én nem a szolárium-műköröm-álló farkak terén vagyok otthon mint ő.
>>>>HR-es nem a szakmai tudásodra kíváncsi,

Na jó, ezt a kérdést most már jelentem! Hányszor fogsz kérdést feltenni, te közmunkás, több diplomás? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Ezt a megkeseredett embert istenem......

59% te az egész napodat itt töltöd? miért "jelntesz" amikor valakinek problémája van, és megpróbálja itt megkérdezni. Elég nagy probléma, igen, és sem a jelentés sem a "mé'nem más a diplomád " nem segít.
A HR-eskről meg nekem is keserű tapasztalataim vannak. Ostobák és SEMMIHEZ NEM ÉRTENEK!!! Szó szerint SEMMIHEZ. Ugyan már miért előszűr egy ilyen? Az elődeik, 50 éve, a személyzetisek voltak. ők azt "szűrték " elég csökött komcsi az áldozatuk, vagy "reakciós"? Ők meg ahhoz értettek, úgyhogy fogd fel úgy kérdező, hogy azért ez jobb. Legyél diplomatikus, ahogy már mondtam. Miért nem szakember felvételiztet? addig bírd ki, amíg odajutsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!