Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha újra kezdhetnéd, milyen...

Ha újra kezdhetnéd, milyen szakmát választanál?

Figyelt kérdés

Vagy, ha jó az amit most dolgozol, akkor mi az?

Mert én, ügyvitelen tanulok, magyarul titkárnő jelölt vagyok. Ha újra választhatnék a lehető legmesszebbről elkerülném ezt a foglalkozás kört...

2010. jan. 3. 01:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha tudnék ezzel kapcsolatban érdemlegeset mondani, de még egy percet sem dolgoztam a munkakörömben, ami villamosmérnök. Talán sikerül elhelyezkedni...
2010. jan. 4. 18:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Még valami plííz^^ ezt a kérdést főként azért tettem fel, hogy tanuljak belőle. De ebből nem tudok.

Tudtok esetleg olyan szakmákat, amik nektek nagyon tetszenének vagy szeretnétek??

2010. jan. 4. 18:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem például az ilyen asszisztensi, estleg ápolónői feladatok tetszenének. Kereskedelmi, pénzügyi és ilyesmi végzettségem van most.
2010. jan. 4. 19:26
 14/14 hayabusa ***** válasza:
Én jogász, vagy ügyvéd lennék.De még most sincs késő!!Csak nem merek belevágni.Ki tudja mi lesz, mire elvégzem?
2010. jan. 6. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!