Mit választanál? Lakásfelújjítás, autó, utazás vagy megtakarítás?
Hamarosan kapni fpgunk a szüleimtől egy bizonyos összeget, mert eladják a családi házat. Ti mihez kezdenétek a pénzzel? A lakás rendben van, de tudjuk, sosem árt ezt azt megcsinálni, egy új festés, egy új kanapé, ilyesmi. Jövőre lesz az esküvőnk, de arra már megvan a félretett pénzünk, de a nászútra jól jönne, szeretnék egy szép helyre elmenni és nem spórolni semmin( amúgyis elutazunk, csak kevesebb időre és nem olyan pénzszórósan). Egy autónk van, de az a férjemé, gondoltam, hogy nekem is kéne egy kisebb, régebbi,olcsóbb, hogy akkor is tudjak autóval menni, ha ő nincs otthon. Vagy betesszük a bankba és tudjuk, hogy van tartalékunk. Más midnen megvan a házban, plazma Tv, 2 laptop, házimozi, stb, nem kell most semmi.
Kb 1-másfél millió forintról van szó.
Hát biztos, hogy nem b*sznám el utazásra vagy olyan dolgokra, amik luxus kategóriába sorolandók.
Én vagy félretenném - mert a mai világban jól jön! - vagy felújítanám a lakást, ha szükséges. De nem cserélném le a még tök jó állapotú bútorokat, csak mert van jobbra pénz.
Mivel saját lakásunk nincs, arra nem.
Mivel autónk sincs, arra sem.
Mivel mindketten tanárok vagyunk, szóval bármikor repülhetünk a mai világban, tuti megtakarítást választanám...
Én kifizetném végre a számláimat. A villanyszámlával kezdeném.. :(
Válság van, mi? Úristen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!