Ha előről kezdhetnéd, minek tanulnál amiből ugy gondolod jól megélnél?
Jogot tanulnék, azt lehet az élet legtöbb területén hasznosítani én úgy látom.
Vagy szakmunkát, ha csak annyira vagyok képes. (kőműves, festő, ács, gáz-, villany-, víz-, mosógépszerelő)
A bölcsész szakoknak semmi értelmük, erre is rájöttem. :)
Most szülésznőnek és csecsemő- gyermekápolónak tanulok. Igazából nem a pénz motivál, de ha mindenáron az lebegne előttem, hogy gazdag akarok lenni, akkor biztosan magán nőgyógyász lennék külföldön.
De majd kiderül, hogy a mostani szakmámmal mennyire fogok jól élni.
En fodrasznak, kesobb mester fodrasznak tanulnek. Persze tudom, hogy nagyon kezugyesnek kell lenni, es mester fodrasz is valaki csak az ugyessege miatt lehet.
Kulfoldon helyezkednek el mindenkepp.
Mindenhova szakma kell nem diploma. Sajnos.
pl: szobafestő,kőműves,asztalos,villanyszerelő. A fizetés meg attól függ hogy milyen munkád van. Németben egészjól meg lehet élni. Mondták nekem hogy mentek szobát festeni és kérdezték hogy mennyiért vállalja. A pali meg mondta 180ezer. Rábólintottak. Ha itt mondta volna szeritnem elküldték volna a pics@ba.
ha elölről kezdhetném, akkor választanék magamnak egy kevésbé suttyó apát, akitől jobb géneket öröklök. aztán irány a közgáz.
sajnos az én agyammal csak bölcsészdiplomám lehetett...
de még bármi lehetek. pl akasztott ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!