Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha előről kezdhetnéd, minek...

Ha előről kezdhetnéd, minek tanulnál amiből ugy gondolod jól megélnél?

Figyelt kérdés
persze ha most is jól megélsz akkor mi a szakmád?
2009. okt. 29. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Jogot tanulnék, azt lehet az élet legtöbb területén hasznosítani én úgy látom.

Vagy szakmunkát, ha csak annyira vagyok képes. (kőműves, festő, ács, gáz-, villany-, víz-, mosógépszerelő)

A bölcsész szakoknak semmi értelmük, erre is rájöttem. :)

2009. okt. 29. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Most szülésznőnek és csecsemő- gyermekápolónak tanulok. Igazából nem a pénz motivál, de ha mindenáron az lebegne előttem, hogy gazdag akarok lenni, akkor biztosan magán nőgyógyász lennék külföldön.

De majd kiderül, hogy a mostani szakmámmal mennyire fogok jól élni.

2009. okt. 29. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:

En fodrasznak, kesobb mester fodrasznak tanulnek. Persze tudom, hogy nagyon kezugyesnek kell lenni, es mester fodrasz is valaki csak az ugyessege miatt lehet.

Kulfoldon helyezkednek el mindenkepp.

2009. okt. 30. 02:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindenhova szakma kell nem diploma. Sajnos.

pl: szobafestő,kőműves,asztalos,villanyszerelő. A fizetés meg attól függ hogy milyen munkád van. Németben egészjól meg lehet élni. Mondták nekem hogy mentek szobát festeni és kérdezték hogy mennyiért vállalja. A pali meg mondta 180ezer. Rábólintottak. Ha itt mondta volna szeritnem elküldték volna a pics@ba.

2009. okt. 30. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
én 12éves lennék legszívesebben újra, a mai eszemmel. Kéttannyelvű gimnáziumba mennék vagy közgazdaságiba, ahol 2 nyelvet tanítanak, majd utána vagy pénzügyi területre főiskolán vagy az orvosi egyetemre és akkor szülész-nőgyógyász lennék.
2009. okt. 30. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:

ha elölről kezdhetném, akkor választanék magamnak egy kevésbé suttyó apát, akitől jobb géneket öröklök. aztán irány a közgáz.

sajnos az én agyammal csak bölcsészdiplomám lehetett...

de még bármi lehetek. pl akasztott ember :)

2009. okt. 30. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy burkoló lennék, vagy valami orvos. Esetleg villamosmérnök.
2009. okt. 31. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!