Ha újra kezdhetnéd, milyen szakmát választanál?
Figyelt kérdés
Vagy, ha jó az amit most dolgozol, akkor mi az?
Mert én, ügyvitelen tanulok, magyarul titkárnő jelölt vagyok. Ha újra választhatnék a lehető legmesszebbről elkerülném ezt a foglalkozás kört...
2010. jan. 3. 01:52
1/14 anonim válasza:
Maradnék a mostani szakmámnál, de nem várnék három évet azzal, hogy elkezdjek főiskolára járni, hanem egyből mennék.
Amúgy könyvtáros vagyok.
2/14 anonim válasza:
A titkár szak tényleg nem vmi jó... Informatikát, pénzügy-számvitelt lett volna jobb tanulni inkább. Arra is gondoltam,h ápolónőnek v szakácsnak tanulok,m azokat keresik külföldön is.
3/14 Zenon válasza:
Első válaszadó!
Én is annak tanulok,azt szeretném kérdezni,hogy
Neked nehéz volt elhelyezkedned???
Nekünk a suliban nem sok biztatót mondtak,állítólag
egyre kevesebb munkahely van egy könyvtárosnak.Igaz ez?
4/14 anonim válasza:
Igen igaz. Én nem konkrétan a szakmámban tudtam elhelyezkedni, bár könyvtárosi feladatokat is ellátok. De nagyon nehéz munkát találni vele, viszont ha egyszer sikerül, akkor az biztos, hogy az egy fix, megbecsült állást jelent.
6/14 anonim válasza:
Nagyon szívesen. Amúgy melyik főiskolán/egyetemen tanulsz?
7/14 Zenon válasza:
Szent István Egyetem, Jászberény :)
8/14 anonim válasza:
Én Baján tanultam, illetve a bajai főiskola pesti tagozatán, és nagyon szerettem!
9/14 Zenon válasza:
Klassz. :) De jó neked,irigyellek!
Én jobban tartok attól,hogy munkanélküli leszek,
mikor végzek,mint attól,hogy addig minden vizsgám
klappoljon!:)
10/14 anonim válasza:
Én is így voltam vele. Júniusban államvizsgáztam (2008-ban) ás december elsejétől pedig dolgozom (szintén 2008) Tehát azért nem voltam olyan sokáig munkanélküli, "csak" egy pár hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!