Ha újra kezdhetnéd az életed milyen szakmát választanál, és most mi?
Figyelt kérdés
itt valami keresettebbet, megbecsültebbet, jól fizetőre gondoltam.2009. szept. 9. 09:54
1/8 anonim válasza:
A fogorvosok jól keresnek...egy fogat 10 perc alatt betömnek, és elkérnek érte 10 000 ft-ot.
2/8 anonim válasza:
Vegyész vagyok. Ha újrekezdeném, akkoris vegyész lennék :)
3/8 anonim válasza:
Jogász lennék, mindig vonzott ez a pálya, egyetem előtt becsúszott egy gyerkőc, mellette meg nem éreztem elég erőt magamban, hogy elvégezzem a sulit. Így maradt a pénzügy :(
4/8 anonim válasza:
Én maradnék a mostaninál, bár ezt suliban nem tanítják :)
Műanyag nyílászáró gyártó cégnél vagyok irodán. Én intézem a gyártást, megrendelést.
5/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Javítok a gyártást nem tanítják :)Meg az összeállítást :)
6/8 anonim válasza:
Fodrász a szakmám.Hogy milyen szakmát választanék ha új életet kezdenék?Talán körmös lennék.Szeretem csinálni magamnak,bár még nem vagyok profi.De ez nem valamikeresettebb,csak ezt jobban szeretném csinálni,sajnos nem nagyon tanítgattak minket.
7/8 anonim válasza:
Valami Informatikai lenne, most viszont vendéglátós.
8/8 anonim válasza:
ügyvitelen vagyok, de ha újra 14 éves lehetnék az tuti médiára mentem volna újságíró szakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!