Nem akarok még dolgozni! Baj?
Figyelt kérdés
Idén végzek egy vidéki főiskolán. A családtagjaim már hónapok óta azt kérdezgetik, mikor fogok munkába állni. Én viszont szeretnék még nyáron pihenni, nem is nagyon akarok őszig munkát keresni. Szerintetek ez baj? Ti mit szólnátok hozzá, ha a lányotok/rokonotok lenne hasonló véleménnyel a munkavállalásról? 21/L2014. ápr. 26. 19:16
51/53 anonim válasza:
Arra irigykedni ki akar, hogy 22 éves és egy lusta disznó?
52/53 A kérdező kommentje:
Miért lennék lusta? Imádok dolgozni, de csak szeptembertől kezdenék, de ezt már mondtam.
2014. máj. 3. 20:43
53/53 anonim válasza:
Te egy reménytelen eset vagy! Nagyon jól tudtad milyen válaszok fognak érkezni! De tudod mit? Mondok én neked valamit, ami rohadt nagy igazság! MINDENKI a maga sorsa kovácsa!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!