Nem akarok még dolgozni! Baj?
"Van egy csomó álláshirdetés, nem értem, miért is akkora gond az elhelyezkedés... Aki akar dolgozni, az fog is, ez a véleményem."
Te olyan borzasztóan naiv vagy, hogy már abban is kételkedem, hogy alkalmas vagy-e egyáltalán az önálló életre. :D
Ohh kedves kérdező, de kényelmesek vagyunk. Én már az államvizsgám előtt 3 hónappal már teljes munkaidőben dolgoztam és mellette dolgoztam ki a tételeket, fejeztem be a szakdogát, és készültem fel az államvizsgára és nem hiszem, hogy könnyebb volt, mint ami neked lesz.
Ha az én lányom lennél, akkor nem érdekelne, hogy dolgoznál-e vagy sem, mert már felnőtt vagy és a magad ura, amit tiszteletben tartanék. Viszont júniustól nem kapnál tőlem egy fityinget sem, és ha velünk laknál, akkor kérném a rezsi + kaja rád eső részét. De ez mind független attól, hogy dolgozol-e vagy sem.
Jah és _villamosmérnökként_ kellett vagy félévig koslatni a munka után. Hiába a jó hírnév az egyetemről, hiába a köztársasági, és hiába a jó programozói verseny eredmény, így is alig találtam melót és örültem, mint majom a farkának, hogy végre sikerült.
És ugye a csapból is az folyik, hogy informatikusból és villamosmérnökből mekkora hiány van, de mégis éppen, hogy felvettek valahova. Nem tudom mi lesz a végzettséged, de ne bízd el magad e téren.
25-ös
Azért elég durva, hogy így lehúznád a gyereked.:( Mi lenne akkor, ha nem tudna, vagy nem akarna fizetni neked? Kidobnád? Azért ezt te sem gondolhatod komolyan... Szerencsére az én szüleim nem ilyen hülyék, hogy a rezsiért és a kajáért fizetnem kellene nekik.
Megsúgom, ma Magyarországon, többdiplomás, több nyelvet beszélő, szakmai tapasztalattal rendelkező emberek is nehezen kapnak állást,
Ezen mindig jót nevetek. Nekem középiskolai végzettségem van,de általában egy hónapra előre be vagyok táblázva. Azt tapasztalom hogy sokan azért nem találnak munkát, mert
1, a szakmájuk piacképtelen
2,a megjelenésük piacképtelen
3,a személyiségükkel vannak gondok.
Aki látott már többfordulós állásinterjúra jelentkező "tömeget" az szerintem megérti ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!