Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem akarok még dolgozni! Baj?

Nem akarok még dolgozni! Baj?

Figyelt kérdés
Idén végzek egy vidéki főiskolán. A családtagjaim már hónapok óta azt kérdezgetik, mikor fogok munkába állni. Én viszont szeretnék még nyáron pihenni, nem is nagyon akarok őszig munkát keresni. Szerintetek ez baj? Ti mit szólnátok hozzá, ha a lányotok/rokonotok lenne hasonló véleménnyel a munkavállalásról? 21/L

2014. ápr. 26. 19:16
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
26%

Állást találni nem nagy cucc.

Állást találni ami megfelel a végzettségednek, az kicsivel nagyobb.

Állást találni ami megfelel a végzettségednek és szívesen végzel, na az kihívás.

Állást találni ami megfelel a végzettségednek, szívesen végzel és jól megfizetik, na akkor van az amiről ti beszéltek, hogy sok hónap álláskeresés.

2014. máj. 2. 06:36
 42/53 anonim ***** válasza:
61%
Bearanyoztad a reggelem a hulyesegeddel. Koszi ;)
2014. máj. 2. 07:44
 43/53 anonim ***** válasza:
62%

"Nem az a fontos, hogy milyen szakon vagyok, ez annyira nem számít az elhelyezkedés szempontjából szerintem."---eddig is sejtettem, hogy csak egy tudatlan kis troll vagy, most viszont végérvényesen bebizonyítottad!

Erős a gyanúm mindenből max 2-essel bukdácsoltál a sok puskázás ellenére is! Polgárpukkasztó unatkozó kis senkinek tűnsz, nyilván okkal!

2014. máj. 2. 09:39
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor hogy jöjjön egy válasz a kérdésre is:

Nem akarsz dolgozni- hát nem jó, de végülis nem baj. Nekem aztán főleg mindegy.

Megkérdezném, hogyha azt írnánk, hogy baj, akkor mégis elmennél-e dolgozni, de mivel jött 30 válasz, és te meggyőzöd őket, hogy nem baj, inkább azt kérdezem meg, hogy minek írtad ki a kérdést ?

2014. máj. 2. 12:03
 45/53 A kérdező kommentje:
Kívàncsi vagyok màsok véleményére is. Akàr még meggyőzhető is lennék, de sajnos eddig nem érkezett olyan vàlasz...
2014. máj. 2. 12:14
 46/53 anonim ***** válasza:
76%

" Akàr még meggyőzhető is lennék, de sajnos eddig nem érkezett olyan vàlasz..."

Szövegértési képességeid alapján ne számíts hamar állásra!

2014. máj. 2. 21:28
 47/53 anonim ***** válasza:
68%
Már ne haragudj, de MI győzzünk meg arról, hogy TE elmenj dolgozni??? Ezt te sem gondolhatod komolyan! Én HA dolgozni AKAROK, akkor ÉN elmegyek DOLGOZNI! Ennyi! Nehogy már TŐLÜNK várj tanácsot! Akarsz vagy sem! Ennyi! Nem mintha minket annyira izgatna, hogy te dolgozol-e vagy sem... Ennyi ésszel, hogy lehetsz már 21 éves?
2014. máj. 2. 22:49
 48/53 A kérdező kommentje:

Pár napja már 22 vagyok.:D

Nem arra céloztam, hogy meggyőzzetek, menjek el dolgozni, hanem arra, hogy mégis mi hasznom is lenne belőle, ha elmennék? Miért is lenne jobb, mint végignyaralni a nyarat?

2014. máj. 3. 14:04
 49/53 anonim ***** válasza:
73%
Ohhh te fogyatékos...
2014. máj. 3. 15:39
 50/53 A kérdező kommentje:
Talán valaki irigykedik?:)
2014. máj. 3. 17:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!