Nem akarok még dolgozni! Baj?
Állást találni nem nagy cucc.
Állást találni ami megfelel a végzettségednek, az kicsivel nagyobb.
Állást találni ami megfelel a végzettségednek és szívesen végzel, na az kihívás.
Állást találni ami megfelel a végzettségednek, szívesen végzel és jól megfizetik, na akkor van az amiről ti beszéltek, hogy sok hónap álláskeresés.
"Nem az a fontos, hogy milyen szakon vagyok, ez annyira nem számít az elhelyezkedés szempontjából szerintem."---eddig is sejtettem, hogy csak egy tudatlan kis troll vagy, most viszont végérvényesen bebizonyítottad!
Erős a gyanúm mindenből max 2-essel bukdácsoltál a sok puskázás ellenére is! Polgárpukkasztó unatkozó kis senkinek tűnsz, nyilván okkal!
Na akkor hogy jöjjön egy válasz a kérdésre is:
Nem akarsz dolgozni- hát nem jó, de végülis nem baj. Nekem aztán főleg mindegy.
Megkérdezném, hogyha azt írnánk, hogy baj, akkor mégis elmennél-e dolgozni, de mivel jött 30 válasz, és te meggyőzöd őket, hogy nem baj, inkább azt kérdezem meg, hogy minek írtad ki a kérdést ?
" Akàr még meggyőzhető is lennék, de sajnos eddig nem érkezett olyan vàlasz..."
Szövegértési képességeid alapján ne számíts hamar állásra!
Pár napja már 22 vagyok.:D
Nem arra céloztam, hogy meggyőzzetek, menjek el dolgozni, hanem arra, hogy mégis mi hasznom is lenne belőle, ha elmennék? Miért is lenne jobb, mint végignyaralni a nyarat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!