Hogy mondjam el otthon, hogy már nem akarok bejárni az egyetmre, hanem szeptemberig dolgozni szeretnék?
Másodéves vagyok, otthon úgy beszéltük át, hogy csak vizsgák után hagyom ott a szakot, ahová járok.De találtam munkát, ahová felvennének, igaz, csak segédmunkásnak, de addig is legalább pénzt keresnék.
Jelenlegi szakom ilyen ruhatáros szak, amikor jelentkeztem, nem gondoltam, hogy ennyire csapnivaló.Jelenkeztem másik szakra, most felvételire tanulok, de suliba erre a 6-8 hétre már nincs kedvem bejárni, van úgy, hogy csak egy előadásunk van egy nap, és elmegy ;így az egész napom.
-Anyu, kaptam munkát, már nem járok be az egyetemre,inkább olyan dolgokra fordítom az időm,amik pénzt hoznak: Munka és a másik szakra való tanulás.
Ha azt a békát lenyelték,hogy másik szakra mész,akkor ez már semmiség lesz, sőt, én örülnék is neki,mint szülő. Őszintén, nincs is értelme bejárni.
Ha vannak olyan targyaid ebben a felevben, amiket el tudsz majd fogadtatni a masik szakon, akkor erdemes lenne befejezned ezt a felevet.
Nem osszeegyeztetheto a munka a napi egy eloadassal esetleg?
Szerintem menj be vagy hívd fel a TO-t ott ahová menni akarsz, kérd ki a tanácsukat és tégy úgy ahogyan tanácsolják.
Így már otthon is mondhatod hogy azt tetted amit kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!