Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti dolgoznátok egy 22 éves...

Ti dolgoznátok egy 22 éves srácnak?

Figyelt kérdés
Most induló (start up) vállalkozást indít IT területen és gondolkozok hogy jelentkezzek-e a hirdetésre. Mert a munka jellegével nem lenne gondom (adminisztráció),de furcsa, hogy egy nálam 3 évvel fiatalabb srác lenne a "főnök", meg hát nem tudom mennyire lesz életképes a cég. Volt már valaki hasonló helyzetben?
2014. ápr. 4. 10:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Részemről nem lenne kizáró ok, hogy a főnök fiatalabb. Az, hogy mennyire életképes a cég meg majd elválik (ha más problémád akad menet közben, akkor meg otthagyod őket).

Amúgy 5 fős kis céget vezetek és kivétel nélkül az összes alkalmazottam idősebb nálam (igaz, ketten csak pár hónappal).

2014. ápr. 4. 11:07
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Még elő is mozdíthat egyfajta egyenlőségérzetet, csapatjelleget.
2014. ápr. 4. 11:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Amenyiben ért a dologhoz, akkor a kora nem lenne akadály. De ha te 25 évesen ennyire mereven tudsz csak gondolkodni, akkor lehet, hogy VELED lesz gond.
2014. ápr. 4. 11:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Azért vannak fenntartásaim,mert még egyetemista, ha ettől merev gondolkodásúnak számítok, ám legyen - én egy biztos állásra szeretnék pályázni, megfelelő háttérrel. Olyan elítélendő ez?
2014. ápr. 4. 11:37
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem elítélendő, hacsak nem vesszük figyelembe azt a makacs tényt, hogy olyan itt most nemigen van.
2014. ápr. 4. 11:38
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

IT területen nem a kor számít, sőt a fiatalok rugalmasabbak és nincs bennük egyfajta korlát, tehát mernek kockáztatni ami a mai világban elengedhetetlen a fejlődéshez. Szóval igen, nyugodt szívvel.

Talán jogosnak érezném a kérdésed, ha mondjuk 30 vagy 40 éves lennél, de csak 25 te is. A munkaerőpiacon korosztályban egy kaptafára tartoztok, nézd így, ha ennyire fenntartásaid vannak.

2014. ápr. 4. 12:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Amíg rendesen, határidőre virítja a lóvét a főnök, addig engem marhára nem érdekel, hogy 18, 50, vagy 90 éves.
2014. ápr. 4. 12:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
És ha fiatalabb akkor mi van? Legyél egy kicsit rugalmas, ha kell az állás! Ha időre fizet, és még be is jelent rendesen, akkor mit érdekel hány éves? Merev gondolkodású pedig te vagy, nem a leendő főnök. DE! Nem akarlak győzködni. Ha kell a munka, dolgozol, ha nem, akkor meg nem.
2014. ápr. 4. 13:55
 9/14 anonim ***** válasza:
95%

"én egy biztos állásra szeretnék pályázni, megfelelő háttérrel"

Akkor hajrá, jelentkezz a Morgan Stanley, T-Systems, Ericssonhoz. Ja, hogy oda esélyed sincs? Akkor marad a 23 éves főnök.

2014. ápr. 4. 15:10
 10/14 anonim válasza:

Válasz a kérdésre: igen, örömmel dolgoznék egy 22 éves srácnak. (31 éves asszony)

De neked szerintem nem biztos, hogy valós az az állás.

2014. ápr. 4. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!