Dolgoznátok havi 40. 000-45. 000-ért, napi 7 órát + szombat 5 órát?
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 21:38
1/29 anonim válasza:
Mit kéne csinálnod annyiért?Csigákat gyűjtögetni?
2/29 anonim válasza:
Azt hiszem igen, 20 éves vagyok jelenleg nincs munkám, csak itthon vagyok meg el megyek ahova kell, a hét mindennapján ráérek.
Ha azt vesszük egy sulis napot kéne lenyomni hétköznap
Milyen jellegű munka ez?
3/29 anonim válasza:
Ez még a nettó minimálbér sincs. Talán elvállalnám ha nagyon kellene a pénz,de mellette nagyon keresnék másikat.
4/29 A kérdező kommentje:
Nem árulném el ha nem baj, csak vélemény kell. Nem nehéz fizikai munka, de ennyiért, hát nem tudom... Más most nincs kilátásban. Külföldre szeretnék később kijutni majd, addigis valami kellene.
2012. szept. 13. 21:42
5/29 anonim válasza:
Ahogy mondani szokták:Megélni kevés,éhen halni sok.
6/29 anonim válasza:
Igen. A semminél ez a kis pénz is több. Ráadásul tudsz mellette keresni jobbat, de amíg nem találsz addig is csinálsz valamit. :)
7/29 anonim válasza:
ez valami 6 órás takarítói meló lehet
ja én elvállalnám, jobb mint utcán cigányokkal sepregetni
8/29 anonim válasza:
biztos nem ... én is keresek ennyit... de én csak
pénteken/szombaton dolgozok.. este.
9/29 anonim válasza:
Vajdaságban ennyiért dolgoznak és nem csak könnyű fizikai munkát végeznek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!