Cigisek vagy nem cigisek, dolgoznátok nemzeti dohányboltba? Ha igen miért, ha nem miért nem?
Én nem dolgoznák,mert hőgutát kapnák a boltban.
Ami alattunk van ott is van vagy 35 fok és még az ajtót se lehet kinyitni a hülye törvény miatt ami semmit se ér(tapasztalatból mondom)
2-es: "dolgoznák", "kapnák"??????????
Amúgy nem, nem dolgoznÉk, sosem!
Egyrészt utálom a cigit, sosem szívtam, a szagát sem bírom. Másrészt meg olyan érzésem lenne, mintha börtönben lennék...
Én dolgoznék.
Személy és vagyonőr vagyok, és cigizek is.
Nem dolgoznék.
Amikbe én jártam, azokban a légkondi miatt hűtőkamrai a hőmérséklet, tehát melegem nem lenne, de zárt, kirabolhatják, és nem hinném, hogy jól fizetnek ott egy eladónak.
Én sose értettem hogy ha valaki nem ért a szakmájához minek dolgozik azon a területen?
Pl. hiába van eladói tapasztalata a kisasszonynak, de nem dohányzik, így nem tudja pl. melyik cigi milyen erős...
Amúgy ha jól keresnék akkor igen
Azért, mert cigizik, ismerheti a cigarettákat. Aki cigizik, az sem fogja mindet kipróbálni.
El sem tudom képzelni, milyen feltételek szabnál azokkal szemben, akik pl. szex shopban eladók vagy állateledeleket árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!