Cigisek vagy nem cigisek, dolgoznátok nemzeti dohányboltba? Ha igen miért, ha nem miért nem?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 18:19
11/26 anonim válasza:
*dolgoznék,kapnék
bocsiXD
Csak már nem ide figyeltem:D
2-es voltam
12/26 anonim válasza:
Nem értem ezt a hirtelen támadt félelmet attól, hogy kipakolják a nemzeti dohányboltokat, miért, a többi bolt miért kevésbé vonzóbb?
13/26 anonim válasza:
Ez is csak egy munka, miért ne dolgoznék?
14/26 anonim válasza:
Azért vonzó, mert ritka kivételt leszámítva egyedül van az eladó, és nem látni be.
15/26 anonim válasza:
Ha a sajátom lenne, akkor igen.
16/26 anonim válasza:
De általában a tapasztalataim szerint aki ott dolgozik és nem cigizik annak lövése sincs semmiről.
17/26 anonim válasza:
Miről kéne lövésének lennie? Hogy a különböző cigik miben mások? Ugyanmár. Feltöltöd a polcokat, a vevő megmondja mit akar, odaadod neki, kifizeti.
18/26 anonim válasza:
Pl. ha azt mondom melyik cigi gyengébb, akkor ne olvassa le mert tudom hogy az semmit nem jelent...
Majd rájössz miről beszélek amikor egyszer egy ilyen eladóhoz kerülsz és épp kérdeznél valamit.
Ez olyan mintha kimennék külföldre dolgozni, értek a munkámhoz de egy szót nem beszélek a másik nyelven...
A munkám félig tudom így elvégezni...
19/26 anonim válasza:
Ha vki cigizik, akk általában tudja h melyik cigi milyen. Legalábbis én a tizenéves kiskölykökön kívül olyan dohányzóval még nem találkoztam, aki ilyet ne tudna. Én nem cigizek, de még én is tudom, mert 1-2 dohányos haverom :D
20/26 anonim válasza:
Amúgy meg ha saját dohányboltom lenne amiben dolgozok, akkor ilyen haszonkulccsal, ami most van/lesz én szívesen olvasgatném egész nap a vásárlóknak,h melyik cigi az erősebb, melyik a gyengébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!