Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Cigisek vagy nem cigisek,...

Cigisek vagy nem cigisek, dolgoznátok nemzeti dohányboltba? Ha igen miért, ha nem miért nem?

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 18:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Cigisek vagy nem cigisek," --- NEM

"dolgoznátok nemzeti dohányboltba?" --- IGEN

"Ha igen miért," --- FIZETÉSÉRT! MI MÁSÉRT TE LÁMA :)

2013. aug. 10. 15:28
 22/26 anonim válasza:
Én dohányboltban dolgozok, nem dohányzom, rá van írva melyik milyen erős, légkondi nincsen. nem félek.
2013. aug. 10. 18:11
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Hiába van ráírva hogy milyen erős, az semmit nem jelent... A kék multi pl. sokkal gyengébb mint a kék LD
2013. aug. 11. 00:23
 24/26 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy mi a gyengébb, aki cigizik, az tudja, mit akar venni. Ez dohánybolt, nem pedig tanácsadó iroda! Basszus!

Amúgy minden cigire rá van írva a nikotin és kátrány tartalom. Nem egy bonyolult dolog, aki nem tud olvasni, vagy nem tanulja meg pár nap alatt, az értelmi fogyatékos.

Nehogy már diploma kelljen ahhoz, hogy cigit árul valaki.

A többi pedig szubjektív.

Amúgy ma egy belvárosi cigi bolt ajtaján kint volt a tábla, hogy éjjelre férfi eladót Keresnek, és megkérdeztem miért (hogy férfit). Válasz: Minden éjszakára jut valami incidens. Gratula annak, aki ezt így kitalálta.

Láttam pár napja, hogy 8 keres dohányboltok mellet gyülekezik a rossz arcú népség. Nem kell sokat várni, hogy kiraboljanak ilyen üzleteket. Kifigyelik, mikor nincs bent vevő, aztán mennek.

Remélem, az üzleteknek lesz annyi eszük, hogy a kamera mellé rendőrségre kicsengő vészhívót is bekötnek. EZ nem Ausztria, itt balkáni népek is vannak.

2013. aug. 11. 01:53
 25/26 A kérdező kommentje:

01:53as, én dohányboltban melózok, de voltam már több ilyen helyen is interjún vagy mindegyikben, vagy a legtöbben (de ahol én melózok) ott van pánikgomb, így nem parázok. Ha nem lenne biztosan félnék.

Ez az éjféli férfi eladó tényleg hülyeség, én 22ig vagyok a boltba, addig is lehet incidens, mert ott is sok a cigány...

2013. aug. 12. 12:38
 26/26 anonim ***** válasza:
Azért az furcsa, hogy 16 évesen már lehetne valaki eladó a dohányboltban, de fogyasztó majd csak két év múlva...
2013. aug. 16. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!