Nagyon szeretem a kutyákat, csak nem tudom lelkileg hogy bírnám látni szegényeket szenvedni. Ezen a helyen nincsen altatás (szerencsére).
2012. okt. 29. 13:26
1/9 anonim válasza:
Az állatmenhelyen nem szenvednek! Van mit enniük, sétáltatják őket, gondoskodnak róluk. Ez olyan álszent hozzáállás, hogy nem bírnád a szenvedésüket látni, egy kicsit sem szenvednek a menhelyen. Állatkertekhez mit szólsz? Azt sem bírod?
2012. okt. 29. 13:29
2/9 MadameViciouse válasza:
Én szívesen.Legalább segíthetek nekik.Biztosan más munkákat is elvállalnék ott, ha időm engedné.
2012. okt. 29. 13:30
3/9 anonim válasza:
Én örülnék, ha adminisztrátori munkám lenne. Ha egy hullaházban lenne, már az sem érdekelne, csak legyen munkám...
2012. okt. 29. 13:33
4/9 anonim válasza:
és elfogadnál pénzt a munkádért?
nyilván nem az ingyenmunka mellett kampányolok, de bizony sokkal több hasznosat tehetsz a menhelyért ingyen, önerőből, mint munkaerőként.
2012. okt. 29. 13:33
5/9 anonim válasza:
Így, hogy nincs altatás, talán. De egy olyan helyen, ahol azt kéne adminisztrálnom, hogy hány vétlen jószág halt meg azért, mert senkinek sem kellett, biztos, hogy nem. Igazából nekem még egy ilyen helyen is fájna a szívem, ha látnám, hogy hány állat várja nap mint nap, hogy valaki érte jöjjön, és hány állat kerül be újonnan. Ez egy szomorú munkahely, én pedig nem szeretném minden napom melankóliában tölteni.
2012. okt. 29. 13:36
6/9 anonim válasza:
Igen, én dolgoznék.
Valamilyen szinten igenis szenvednek azok a kutyák, én voltam már sétáltatni őket, tudom, hogy nem túl jó nekik egy ketrecbe zárva, általában nem egymagukban, simogatás, séta akkor jut nekik, ha valaki "kegyeskedik" (hálistennek, sok ilyen ember van!). Az állatkert kicsit másabb, pl. egy jegesmedvének biztosan rosszabb Mo-n augusztusban, mint egy kutyának menhelyen.
2012. okt. 29. 13:38
7/9 anonim válasza:
Mi az a kérdés, hogy elfogadna-e érte pénzt? :D
Szerintem mi másból él, ha a napját ott tölti?
Istenem...hol élnek egyesek..
2012. okt. 29. 13:50
8/9 A kérdező kommentje:
Van állásom, kereskedelemben dolgozok. Igazából már régen szeretnék váltani. Úgy érzem ott nagyobb hasznom lenne, mint itt a boltban. Kutyák társaságában mindig jobban érzem magam. Csak rossz lenne látni, hogy milyen reménytelen sok kutyának a sorsa, hónapokig vagy évekig is várják, hogy valaki haza vigye őket. Legszivesebben én magam vinném haza őket, csak már nekünk is van négy kutyánk otthon.
2012. okt. 29. 14:04
9/9 anonim válasza:
látom, hetes, neked is csak szájbarágósan megy a szövegértés :)
neeembaaaj, segítek: direkt kiemeltem, hogy (igaz, egy utopisztikus világban) ezeknek a munkáknak önkéntes alapon kéne menniük. ahogy a kutyasétáltatást, illetve fuvarozást is ingyen végzik, így az adminisztrációs munkát is önerőből kéne végezni. (persze nyilván nem tolonganak az önként jelentkezők:S)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!