Volt valaki mostanában a Budaörsi Állatmenhelyen?
Figyelt kérdés
Vannak kölyökkutyák (akik akkora méretűek maradnak mint egy macska) és benti kutyák? Ilyen picikékre gondolok. Yorki keverék vagy ilyesmi :) Eseteleg honlap amin fentvannak a kölyökkutyák?2012. júl. 27. 21:50
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt már én is láttam és a legfrisebb kutyás kép 2012.03. hónapban készült,de azért köszi :)
2012. júl. 27. 22:03
3/6 anonim válasza:
Tudnod kell, hogy a menhely nem fajtatiszta kutyák tenyészete. Menhelyeken többnyire egy év körüli keverék kutyák találhatók. Ölebek nincsenek. Lakásban tartható kutyák vannak. Oda kell menned, ismerkedés, séták után hozhatod csak el.
4/6 anonim válasza:
Ha láttad a weboldalt, akkor miért nem hívod fel őket? Annál aktuálisabb infókat sehol nem kapsz :)
5/6 anonim válasza:
Én ma fogadtam örökbe egy éves kutyust egy másik menhelyről, jól érzi magát, sajnos viszont nem ismeri a kutyaházat, be szokták vinni őket éjszakára az épületbe. Így megázott, de fel se vette. Majd lassan megszokja.
6/6 anonim válasza:
A törvény szerint ivartalanított, chippel ellátott és oltott kutyák adhatók örökbe, de persze nem ingyen. És örökbe kell fogadnod, írásban is, kötelezettséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!