Ti dolgoznatok akar ideiglenesen ennyi penzert<?
Tényleg rosszul hangzik, bár ha belegondolok, sok hellyel találkoztam, ami hasonlóan rosszul fizetett volna, de még fel sem vettek.
Mit kell csinálni, mennyire nehéz munka, ha nincs vendég mit kell csinálni? Mert ha csak ülni és várni, akkor nem is olyan rossz.
2 hetet dolgoztam kínai étteremben ahol 300-as órabérért reggel fél 9-től kb. este 10-11-ig kellett dolgozni, ott egyben én voltam a pultos, a kasszás, a takarítónő, én hordtam a tálcákat, a konyhán is sokat segítettem, sokszor hajnalban felhívtak, hogy menjek be mert a konyhalány nem tud.
Egy motelbe szintén 300-ért vettek volna fel, ott recepciós-pultos-takarító szerepkörre.
Pultos ismerősöm reggel 6-tól este 10-ig dolgozik, pár éve még 260-70 körül kapott, ketten váltják egymást így sokszor van, hogy egymás utáni napokon mentek. Úgy, hogy bejáró volt, napi 2 órát utazott. Hogy mikor aludt, az rejtély. Ráadásul csöves kocsma, rendszeres verekedéssel.
Egy puccos étteremben rendelésfelvételen b*sztak ki velünk rendszeresen, 9-23-ig kellett bent lenni, 400-as órabérrel ami jobban hangzik, de nem volt olyan nap, hogy ne fogtak volna ránk valamit. Nyilván nálunk nem a hiány játszott mivel pénzt nem kezeltünk, hanem a vásárlói panaszok, pl. ha valaki nem kért hagymát de kapott, akkor ránk verték az egész kajája árát, mivel ilyenkor szállítottak neki újat. Az átlag kajaár pedig 2000-4000 Forint volt, így voltak napok, amikor ingyen dolgozunk, sőt, még a következő napból is levontak. Egyes kedves rendelők pedig az ingyen kajára utaztak, volt pár név akiről tudtuk, hogy szeret reklamálni az ingyen kaja miatt, szóltunk is a vezetőségnek emiatt, de senkit sem érdekelt.
Szóval ha kell a pénz és nem szakadsz meg 14 óra alatt akkor még tűrhető, de rá lehetőség, legalább olyan helyre menj, ahol nincs levonás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!